Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 19:30
Τοπικά

Βόλος: Έξαρση κρουσμάτων απάτης από δήθεν φιλάνθρωπους






Την ευαισθησία των Βολιωτών εκμεταλλεύονται ασυνείδητοι, οι οποίοι προσποιούνται ότι εκπροσωπούν συλλόγους ή υπαρκτά και ανύπαρκτα φιλανθρωπικά σωματεία προκειμένου να πουλήσουν ημερολόγια ή όποιο άλλο είδος με σκοπό να εξαπατήσουν.
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο εκπρόσωπος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βόλου Βασίλης Ηλιόπουλος, ο οποίος σε δήλωσή του τονίζει:

Δυστυχώς και φέτος για ακόμη μια φορά κυκλοφορούν πωλητές ημερολογίων που κοροϊδεύουν τον κόσμο τυπώνοντας ημερολόγια ανύπαρκτων ομάδων ή υπαρκτών σε άλλες περιοχές και μερικές φορές δημιουργώντας δήθεν παράρτημα στην πόλη μας πουλούν ημερολόγια για δικό τους όφελος και αυτό το κάνουν όλο το χρόνο.
Δέχομαι τηλεφωνήματα και ενημερώσεις από γνωστούς και φίλους ότι πήραν ημερολόγιο, νομίζοντας ότι ενισχύουν εμάς, τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, μια πραγματική και ενεργή ομάδα στην περιοχή μας και όχι μόνο.
Αυτοί οι πωλητές για να πείσουν τον κόσμο χρησιμοποιούν κατά κόρον το όνομα μου και τη δράση της Λέσχης για να καταφέρουν να πουλήσουν. Ενημερώνουμε τον κόσμο ότι τα ημερολόγια μας έχουν το σήμα και το λογότυπο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας και αγοράζοντας τα ενισχύεται το έργο των εθελοντών και εθελοντριών μας που είναι παρόντες σε κάθε στιγμή της περιοχής μας.
Καλό είναι να απομονώσουμε αυτούς τους απατεώνες που εκμεταλλεύονται την ευαισθησία των πολιτών κερδοσκοπώντας εις βάρος των πραγματικών εθελοντών.