Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 10:40
ΒόλοςΤοπικά

Βόλος: Άγριο επεισόδιο στην Αστυνομική Διεύθυνση μεταξύ αστυνομικού και απόστρατου αξιωματικού






Ούτε η συνταξιοδότηση του ενός, ανώτατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ στη Μαγνησία, ήταν αρκετή για να καταλαγιάσει το μένος του άλλου, εν ενεργεία αστυνομικού, και έτσι χθες η συνάντησή τους στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας ήταν η σπίθα για να προκληθεί ένα έντονο επεισόδιο (γίνεται λόγος και για ξυλοδαρμό) μεταξύ τους, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκομένων.

Αιτία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ενέργεια του συνταξιούχου, πια, αξιωματικού να διατάξει ΕΔΕ σε βάρος του αστυνομικού για παράπτωμα, όπως υποστήριξε, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του. Όπως φαίνεται το γεγονός αυτό δεν το ξέχασε  ο αστυνομικός και έτσι χθες, μόλις πληροφορήθηκε ότι ο ανώτατος αξιωματικός μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για να τελειώσει μια υπόθεσή του σχετικά με την συνταξιοδότησή του, έσπευσε να τον συναντήσει και είχαν λεκτικές αντιπαραθέσεις οι οποίες κατέληξαν σε άγριο ξύλο. Αμέσως έτρεξαν συνάδελφοί τους για να τους χωρίσουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αστυνομικός θα υποβάλλει μήνυση κατά του αξιωματικού, χωρίς πάντως να υπάρχει μέχρι τώρα κάποια επιβεβαίωση.