Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 17:15
Κόσμος

Βρετανός τραπεζίτης βασάνιζε επί 3 ημέρες γυναίκα πριν τη σφάξει -Με πένσα, ζώνη και sex toys






Ενας Βρετανός τραπεζίτης βασάνιζε επί τρεις ημέρες μία γυναίκα, ενώ το κατέγραφε με το κινητό του, πριν σκοτώσει τόσο την ίδια, όσο και μία ακόμη γυναίκα.

Πρόκειται για την υπόθεση του Ρούρικ Τζάτινγκ, η οποία είχε προκαλέσει σάλο το 2014, για τη δολοφονία δύο ιερόδουλων στο πολυτελές διαμέρισμά του Χονγκ Κονγκ, για την οποία ξεκίνησε η δίκη.

Ο 31χρονος, που εργαζόταν στην Merrill Lynch, δελέασε τα θύματά του προσφέροντάς τους μεγάλο χρηματικό ποσό, πριν τις μαχαιρώσει. Το ένα του θύμα, η 23χρονη Σουμάρτι Νίνγκσιχ, ανύπαντρη μητέρα, υπέστη επί τρεις ημέρες «βάναυσες πράξεις βίας», που περιελάμβαναν sex toys, πένσες, μία ζώνη και τις γροθιές του κατηγορούμενου, όπως είπε στο δικαστήριο ο εισαγγελέας. Κάποια από τα βασανιστήρια τα κατέγραψε με το iPhone του ο δράστης.

Στο τέλος, ο Τζάτινγκ έκοψε τον λαιμό του θύματός του με μαχαίρι, ενώ όλα αυτά έγιναν υπό την επήρεια κοκαΐνης, όπως έλεγε ο ίδιος στο βίντεο που γύρισε. Μετά από τη δολοφονία, ο δράστης τύλιξε το άψυχο σώμα της με πλαστικό και το έβαλε σε βαλίτσα που βρέθηκε στο μπαλκόνι του.

Εξι βράδια αργότερα, πήγε σε μπαρ κοντά στο διαμέρισμά του, ψάχνοντας το δεύτερο θύμα του. Εκεί συνάντησε την 26χρονη Σένενγκ Μιγιάσιχ, από την Ινδονησία. Αφού πήγε στο διαμέρισμά του, εκείνη άρχισε να παλεύει μαζί του να φωνάζει, όταν είδε ένα φίμωτρο. Ο Τζάτινγκ της έκοψε τον λαιμό, πριν καλέσει την αστυνομία, που τον συνέλαβε. «Φαίνεται πως είχε παραισθήσεις όταν έφτασαν», είπε ο κατήγορος στο δικαστήριο.

Ο Τζάτινγκ παραδέχθηκε ότι σκότωσε τις δύο γυναίκες, οι οποίες εκτιμάται ότι εργάζονταν ως ιερόδουλες για να στηρίξουν τις οικογένειές τους. Ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος έχει διαταραχή προσωπικότητας.

Πηγή: iefimerida.gr