Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 12:01
Κόσμος

Βρήκε sex tape της γυναίκας του με τον «κολλητό» του και πυροβόλησε την ίδια και τα πεθερικά του






Μια σοκαριστική ανακάλυψη, ότι η σύζυγός του τον απατούσε με τον καλύτερό του φίλο, οδήγησε έναν άνδρα στη Μελβούρνη σε μια τριπλή απόπειρα δολοφονίας, όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Ο 39χρονος William Brian Stillwell συνελήφθη ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, όταν εμφανίστηκε στο σπίτι των πεθερικών του κρατώντας ένα ημιαυτόματο όπλο και άνοιξε πυρ εναντίον της συζύγου του και των γονιών της, μπροστά στα έντρομα μάτια των δίδυμων παιδιών του.

Σε μία κλήση στην Άμεσο Δράση που πραγματοποίησε ένας γείτονας ακούγεται ο δράστης να ουρλιάζει στην αυλή του σπιτιού απειλές κατά της άπιστης συζύγου, ενώ τα πεντάχρονα παιδάκια του τον ικετεύουν να κατεβάσει το όπλο.

zeygari

«Όχι μπαμπά, δεν θέλω να πεθάνει κανείς», ακούγεται να λέει το ένα από τα δύο δίδυμα στην συγκλονιστική καταγραφή.

Τα δύο πεντάχρονια παιδιά κατάφεραν να διαφύγουν χωρίς να τραυματιστούν, ενώ οι τρεις τραυματισμένοι ενήλικες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Η σύζυγος του δράστη και η μητέρα της πρόκειται να χειρουργηθούν σήμερα, ενώ ο πεθερός του δράστη έχει ήδη πάρει εξιτήριο, αφού έφερε μόνο επιφανειακά τραύματα.

paidia

Ο Stillwell παραδόθηκε στην αστυνομία και εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για την τριπλή αποπειρα δολοφονίας. Ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι βρήκε ένα βίντεο στο κινητό της γυναίκας του που την έδειχνε να κάνει σεξ με τον κολλητό του και γι’ αυτό ήθελε να τη σκοτώσει.

Η γυναίκα είχε εγκαταλείψει πρόσφατα τη συζυγική εστία και είχε μετακομίσει στους γονείς της επικαλούμενη «προβλήματα στον γάμο της».