Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 14:48
Θεσσαλία

Βρέθηκε πτώμα ανδρός σε πλήρη αποσύνθεση στα Τρίκαλα (vid)






Δεν έχουν τελειωμό θα θλιβερά συμβάντα στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του trikalaola.gr το πρωί της Κυριακής, ένας άνδρας βρέθηκε σε αγροτική περιοχή χωριού των Τρικάλων σε πλήρη αποσύνθεση, πράγμα που βεβαίως καταμαρτυρεί πως ήταν νεκρός πολλές μέρες πριν.

Συγκεκριμένα, σε αγροτική περιοχή στη Ράξα Τρικάλων, στην υπό κατασκευή οδό Ε 65, σήμερα το πρωί (Κυριακή 10-6-2018) ένας κάτοικος της περιοχής, ενώ καθάριζε τα χόρτα από το αγρόκτημά του, βρήκε δίπλα σε ένα μικρό κανάλι και σε κρυφό σημείο, το πτώμα ενός ανδρός.

Σύμφωνα πληροφορίες του trikalaola.gr, η Αστυνομία που καταγράφει το συμβάν τώρα, πιστεύει πως το πτώμα ανήκει σε έναν 57χρονο άνδρα Δ. Β. από τον Άγιο Νικόλαο Πύλης, βάσει προσωπικών στοιχείων που βρέθηκαν πάνω στο πτώμα. Η εξαφάνιση του 57χρονου δηλώθηκε πριν από 10 μέρες περίπου. Όμως, το σημείο που βρέθηκε το πτώμα, δεν έχει καμία σχέση με τον τόπο κατοικίας του 57χρονου.

Η Αστυνομία καλείται τώρα βρει σε ποιον ανήκει το πτώμα και να βρεθούν τα αίτια θανάτου. Τα οστά θα παραληφθούν και θα σταλούν για τις ειδικές ιστολογικές εξετάσεις και για το DNA.

Μέχρι στιγμής δεν μπορεί η Αστυνομία να πει εάν πρόκειται για δολοφονία ή κάτι άλλο. Πάντως, εάν πράγματι το πτώμα ανήκει στον 57χρονο, ο οποίος ζούσε μόνος του, ο άνδρας ήταν γνωστός στην Αστυνομία και την είχε απασχολήσει στο παρελθόν.

Δείτε αμοντάριστα αποκλειστικά πλάνα και φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα.