Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 17:16
Παρασκήνια

Βρέθηκε ο μεγαλοεπενδυτής στον Ολυμπιακό Βόλου






Διάβασα χθες στο Thenewspaper.gr την είδηση ότι κάποιοι από τον Ολυμπιακό Βόλου έχουν ήδη προσεγγίσει την πλευρά του Γιώργου Αγγελόπουλου (τον γνωστό από το survivor Ντάνο), προκειμένου τώρα που έχει στο παντελόνι 100.000 ευρώ να ενισχύσει οικονομικά τον Ολυμπιακό Βόλου. Κι αυτό διότι ως γνωστόν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος όχι μόνο έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Βόλου αλλά είναι και ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας.

Ειλικρινά, όταν διάβασα το άρθρο αυτό, δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω. Στην αρχή προς στιγμήν γέλασα θεωρώντας ότι πρόκειται για troll, αλλά στη συνέχεια όταν το έψαξα παραπάνω το θέμα και διαπίστωσα ότι η είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή, με έπιασε θλίψη.

Θλίψη γιατί κάποιοι (όπως κι αν λέγονται αυτοί) εξακολουθούν να παίζουν με το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου. Ρε πάτε καλά; Ακόμα να διδαχθείτε από τα λάθη σας;

Χτυπήσατε την πόρτα του Γιώργου του Αγγελόπουλου για να ζητήσετε 5.000 ή 10.000 ευρώ; Αυτοί είναι οι μεγαλοεπενδυτές που όπως διαδίδατε θα έρχονταν από πέρυσι στον Ολυμπιακό Βόλου;

Αυτοί είναι οι παράγοντες που θα εκτόξευαν τον σύλλογο;

Για τέτοιους μεγαλοεπενδυτές διοργάνωσαν κάποιοι μέχρι και συλλαλητήρια, για να απαλλαγούν από τους προηγούμενους;

Αλήθεια, πόσο πιο χαμηλά θα οδηγήσουν κάποιοι τον Ολυμπιακό Βόλου; Πόσο περισσότερο θα απαξιώσουν κάποιοι την ομάδα που πριν από μερικά χρόνια έφερνε στο γήπεδο 17.000 φιλάθλους (όπως επαναλαμβάνει συνέχεια ο Τσιτσιρίγκος) και που έκανε όλη την Ελλάδα περήφανη;

Και το κυριότερο. Ποιος δίνει το δικαίωμα σε αυτούς τους «νταραβερτζίδες»  να απαξιώνουν ολοένα και περισσότερο το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου. Πως επιτρέπετε κύριε Τσεκούρα και κύριε Μποτσιβάλη, σε ανθρώπους που δεν έχουν θεσμικό ρόλο στον Ολυμπιακό Βόλου να μιλάνε με τον κάθε Ντάνο για να ζητήσουν… ελεημοσύνη διασύροντας το όνομα του συλλόγου. Και στην τελική, αν το πρόβλημα του Ολυμπιακού Βόλου είναι τα 5.000 ευρώ που ενδεχομένως να δώσει ο Ντάνος, καλύτερα να έκαναν έναν έρανο. Μικρότερος θα ήταν ο διασυρμός.

Αλλά κύριοι, είτε θέλετε να το καταλάβετε είτε όχι , το πρόβλημα του Ολυμπιακού Βόλου δεν είναι ούτε τα 5.000 ούτε τα 10.000 ούτε τα 30.000 ευρώ. Είναι η έλλειψη ενός ηγέτη. Προφανώς όμως κάποιοι κάνουν τα πάντα ώστε να μην υπάρξει αυτός ο ηγέτης στον Ολυμπιακό Βόλου, μόνο και μόνο για να έχουν δικαίωμα ύπαρξης.

 

Σημείωση: Σε λίγες ημέρες ξεκινάει στο «Εψιλον» το «Survival». Ας ελπίσουμε να αναδειχθεί νικητής κάποιος Βολιώτης, μπας και βρεθεί κι άλλος μεγαλοεπενδυτής για τον Ολυμπιακό Βόλου.