Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 16:51
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρέθηκε η μικρή Μαρία-Ειρήνη -Υποψίες ότι έπεσε θύμα απαγωγής και την άφησαν






Εντοπίστηκε η μικρή Μαρία-Ειρήνη Πρίντεζη, που είχε εξαφανιστεί το Πάσχα στην περιοχή της λεωφόρου Σχιστού, στον Σκαραμαγκά.

Το κοριτσάκι βρέθηκε σε περιοχή του Ασπρόπυργου, κοντά σε ξενοδοχείο, από τον λιμενάρχη της περιοχής, στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγονταν από όλες τις υπηρεσίες.

Η Μαρία-Ειρήνη είναι καλά στην υγεία της και αυτή την ώρα ειδικοί παιδοψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν να μάθουν τι της συνέβη και πώς χάθηκε.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η μικρή πιθανότατα έπεσε θύμα απαγωγής, αλλά ο άνθρωπος που την άρπαξε μάλλον φοβήθηκε από τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα και την άφησε στην άκρη ενός δρόμου για να την εντοπίσουν οι Αρχές. Από την άλλη, το in.gr αναφέρει ότι, σύμφωνα με μαρτυρία της ίδιας, χάθηκε καθώς ακολουθούσε κάποια σκυλάκια στον δρόμο.

Στο πλευρό της μικρής σπεύδουν οι γονείς της, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής της, την Κυριακή του Πάσχα, σήμαναν συναγερμό.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής. Οι γονείς της μικρής θα κρατηθούν για παραμέληση και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Πηγή: iefimerida.gr