Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 21:10
Τοπικά

Βρέθηκαν τα ρούχα του 30χρονου που αγνοείται στην Αλόννησο






Συνεχίζονται οι έρευνες στην Αλόννησο για τον 30χρονο τουρίστα που αγνοείται από προχθές το βράδυ. Σήμερα νωρίς το πρωί δύτες εντόπισαν τα ρούχα του λίγο έξω από το λιμανάκι Βότση όπου έπεσε να κολυμπήσει.

Ο 30χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα πήγε στο νησί για διακοπές με την 24χρονη φίλη του. Αρχικά δεν κατέβηκε από το πλοίο που τους μετέφερε από τη Θεσσαλονίκη αλλά κρύφθηκε σε αυτό και τον ανακάλυψαν οι λιμενικοί στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου και τον έφεραν πίσω στην Αλόννησο, καθώς τον αναζητούσε η φίλη του. Προχθές το βράδυ είπε στη φίλη του ότι θα πάρει μία βάρκα και θα πάει βαρκάδα, κάτι που τελικά δεν έκανε, αλλά μπήκε και κολύμπησε με τα ρούχα, τα οποία και βρήκαν σήμερα οι δύτες στο βυθό της θάλασσας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του πραγματοποιούνται τόσο στη στεριά, όσο και στη θάλασσα, με συντονισμό από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος με περιπολικό σκάφος και δύτες. Στην Αλόννησο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μεταβεί από τη Θεσσαλονίκη και η οικογένεια του 30χρονου που όσο περνούν οι ώρες ανησυχεί μήπως κάτι κακό έχει συμβεί.