Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 20:22
Αθλητικά

Βράζον στη Λάρισα με Κούγια – Επίθεση και από Αλεξούλη






Τα πυρά του κατά του Αλέξη Κούγια στρέφει μία ακόμη μεγάλη δόξα της ΑΕΛ, ο Γιάννης Αλεξούλης με αφορμή το περιστατικό με τον τερματοφύλακα Ντεγκρά, αλλά και τα όσα συνέβησαν με τον Κώστα Κολομητρούση.

Ο κ. Αλεξούλης με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης επιτίθεται ευθέως κατά του ισχυρού άντρα της ΑΕΛ, καταλήγοντας πως «εδώ δεν είναι Γιάννενα, Λαμία, Πάτρα… εδώ πέθαναν άνθρωποι γι’ αυτές τις αξίες».

Διαβάστε την ανάρτηση: «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΒΡΕ ΑΠΙΘΑΝΕ ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΠΟΥ ΒΑΛΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ..! ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΤΣΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΛΙΩΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΜΗΤΡΟΥΣΗ !! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΓΕΙΑ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ…

ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΚΛΩΤΣΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΥΝΗΣΗ ΣΕ ΕΧΩ ,,,,,,,,,,,,!!!!!

ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΙΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΑΛΟΥΧΗΣΕ ΓΕΝΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ???? ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΛ!!!!!!

ΟΣΟ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ !!!! ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ!!!! ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ .ΛΑΜΙΑ .ΠΑΤΡΑ ΕΔΩ ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!»

 

Δείτε την ανάρτηση:

alex