Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 22:53
ΒόλοςΤοπικά

“Βούλιαξε” από κόσμο η παραλία του Βόλου – Ξεσήκωσε τον κόσμο ο Λε Πα! (φωτο)






Χιλιάδες Βολιωτών, αλλά και επισκεπτών, απ όλη τη χώρα, κατέκλυσαν σήμερα το Βόλο, όπου η Δημοτική Αρχή του Αχ. Μπέου, διοργάνωσε στο παραλιακό μέτωπο, στο πάρκο του Αγ. Κωνσταντίνου μια μεγάλη γιορτή με τον Λευτέρη Πανταζή, να χαρίζει τις επιτυχίες του και να ξεσηκώνει τον κόσμο, που επιπλέον απόλαυσε μεζεδάκια και άφθονο κρασί και τσίπουρο, προσφορά του Δήμου

Προσερχόμενος στο χώρο της γιορτής ο κ., Αχιλλέας Μπέος, φανερά ευδιάθετος από τη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης ευχήθηκε σε όλους Καλή Σαρακοστή, είπε ότι θα έλεγε και πάλι ένα ανέκδοτο αλλά δεν θέλει να στενοχωρήσει αυτούς τους δυστυχισμένους, έστω και λίγους, που στερούνται χιούμορ και προέτρεψε τον Λευτέρη Πανταζή να διασκεδάσει τον κόσμο. «Ελα Λευτέρη να γίνει της… Πάολας» είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο κ. Μπέος ανέφερε:

Φίλες και φίλοι χρόνια πολλά

Τέλος της Αποκριάς, αρχή της Σαρακοστής, περίοδος «κάθαρσης», πνευματικής και σωματικής. Για όλους ή τουλάχιστον θα έπρεπε για όλους. Δυστυχώς κάποιοι συνεχίζουν να κρατούν τις μάσκες της υποκρισίας, της μισαλλοδοξίας, της μικρότητας και της μοχθηρίας προσπαθώντας να βλάψουν τον συνάνθρωπο και θεωρώντας έτσι ότι θα εξυπηρετήσουν τα ευτελή και βδελυρά μικροσυμφέροντά τους.

Όπως στην περίπτωση της οικογένειας Καρεκλίδη, που ακόμα και τούτες τις ημέρες, ημέρες χαράς και ξεγνοιασιάς, τα μέλη της προσπαθούσαν με το γνωστό αρρωστημένο πάθος, το μίσος και τη χολή, εναντίον μου, να με βλάψουν  ηθικά και κοινωνικά. Βέβαια γνωστός ο βίος και η πολιτεία των συγκεκριμένων φοροφυγάδων, που ζουν σε βάρος της κοινωνίας κλέβοντας τους φόρους και τις εισφορές στα Ταμεία, χωρίς ιδιαίτερο κόστος. Αντίθετα «τιμώμενοι» με χρηματοδοτήσεις και παρουσίες υψηλών, επισήμων – τρομάρα τους – προσώπων από κυβέρνηση κι αντιπολίτευση, για ημερίδες της ‘κονόμας!

Τουλάχιστον τώρα, που έφυγε το Καρναβάλι, θα είναι πιο ευδιάκριτοι. Πάντως ακόμη κι αυτούς, αλλά κυρίως όλους εσάς Βολιώτισσες και Βολιώτες και τις χιλιάδες των επισκεπτών μας, σας καλώ το μεσημεράκι στο πάρκο του Αγ. Κωνσταντίνου, στην πιο όμορφη παραλία της Ελλάδας, να γιορτάσουμε μαζί τα κούλουμα, με φαγητό, ποτό και τον μοναδικό Λευτέρη Πανταζή.

Χρόνια πολλά και Καλή Σαρακοστή!

 

Μια εξαιρετικά εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και στη Νέα Αγχίαλο, ενώ κοσμοσυρροή παρατηρήθηκε τόσο στην Αγριά, όσο και στις Αλυκές, κυρίως από επισκέπτες από τις γύρω περιοχές.