Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 02:45
Τοπικά

«Βουτιά» θανάτου 54χρονου από τον 3ο όροφο σπιτιού στον Βόλο






«Βουτιά» στο κενό 54χρονου από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο του Βόλου, νωρίς χθες το βράδυ.

Ο 54χρονος εκπαιδευτικός Αχιλλέα Παπαθανασίου φαίνεται ότι επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα. και λίγο πριν τις 8.30 το απόγευμα, βούτηξε στο κενό από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Σπ. Σπυρίδη με Ρ. Φεραίου στο κέντρο του Βόλου.

Στο ΕΚΑΒ σήμανε συναγερμός και σε ελάχιστο χρόνο ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο και άμεσα παρέλαβε τον 54χρονο που έφερε βαρύτατα τραύματα από την πτώση.

Οι γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου, όπου μεταφέρθηκε, έδωσαν πραγματική μάχη για να τον κρατήσουν στην ζωή, αλλά δυστυχώς ο 54χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος διέμενε μαζί με την μητέρα και την αδελφή του στο σπίτι, που προσπάθησαν να ατον αποτρέψουν αλλά δεν μπόρεσαν.

Να σημειωθεί η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η σορός του 54χρονου εκπαιδευτικού θα μεταφερθεί στη Λάρισα για να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Στις 5.00 το απόγευμα της Τετάρτης η οικογένεια, οι φίλοι και οι συγγενείς του θα τον αποχαιρετίσουν για το τελευταίο του ταξίδι, από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού.