Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 11:37
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιασμό από γνωστό επιχειρηματία κατήγγειλε μοντέλο -Τι συνέβη

Δύο απόπειρες βιασμού, αλλά και βιασμό από τον σύντροφό της κατήγγειλε χθες το πρωί στο αστυνομικό τμήμα πασίγνωστη Ελληνίδα μοντέλο.
Το μοντέλο, που έχει διαγράψει πετυχημένη καριέρα και στο εξωτερικό κατέθεσε χθες μήνυση και αγωγή σε βάρος του επιχειρηματία συντρόφου της, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τα lifestyle περιοδικά με το δεσμό του με πασίγνωστη τραγουδίστρια.
Ο επιχειρηματίας δεν συνελήφθη καθώς δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου και τις επόμενες ώρες, μέσω του συνηγόρου του, αναμένεται η η απάντησή του.
Εντωμεταξύ, το μοντέλο χθες ζήτησε και υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να δώσουν περαιτέρω στοιχεία. Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν, ότ η κοπέλα έφερε στο σώμα της σημάδια που συνάδουν με τα όσα κατήγγειλε.
Το μοντέλο, κατά πληροφορίες, στο αστυνομικό τμήμα κατέθεσε ότι τη νύχτα του περασμένο Σάββατο ο σύντροφός της αποπειράθηκε να τη βιάσει και εκείνη αντιστάθηκε, ενώ το ίδιο συνέβη και το επόμενο πρωί, όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν. Σύμφωνα με την κατάθεσή της ο σύντροφός της την βίασε τη νύχτα της Κυριακής.
Πηγή: iefimerida.gr