Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 22:20
Τοπικά

Βελτίωση του καιρού στη Μαγνησία, ίσως λειτουργήσει εν μέρει το Χιονοδρομικό






Σύμφωνα με τις προβλέψεις του μετεωρολόγου,  Αλέξανδρου Τακούδη, για σήμερα αναμένονται αραιές συννεφιές που βαθμιαία θα πυκνώσουν και πιθανό να σημειωθούν χιονόνερο ή χιόνι στα πεδινά και χιόνια στα νότια του νομού. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -04…07 οC. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -04…09 οC. Ανήμερα Χριστούγεννα, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -04…10 οC.

Στο μεταξύ σύμφωνα με δηλώσεις του υπευθύνου του Χιονοδορμικού Κέντρου, Γρηγ. Ιγγλέση, είναι πιθανή η λειτουργία του Χιονοδρομικού για να μπορέσουν να το επισκεφθούν επισκέπτες και κάτοικοι της περιοχής.

Σε περίπτωση, πάντως, που το χιόνι δεν αποδειχθεί επαρκές, υπάρχει σκέψη και γίνεται προσπάθεια ώστε τα Χριστούγεννα να λειτουργήσουν έστω τα λιφτ, ώστε να μπορεί κάποιος να ανεβαίνει στην κορυφή για να απολαύσει τη θέα»