Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 05:21
ΕλλάδαΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαριά υπονοούμενα Καμμένου για παρεμβάσεις σε δικαστές από συμβούλους του Τσίπρα (βίντεο)






«Όταν οι εισαγγελείς παραιτούνται από τη Βιέννη και όταν οι κυρίες σύμβουλοί σας λένε στους δικαστές “άστο αυτό για παρακάτω”, τότε αυτό προσβάλλει και εσάς και εμάς» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ

«Βόμβα» Καμμένου στη Βουλή, με σοβαρότατες αιχμές για τον άλλοτε κυβερνητικό του εταίρο, Αλέξη Τσίπρα.

Σε αποστροφή του λόγου του, αναφερόμενος σε ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις, ο κ. Καμμένος μίλησε για παρεμβάσεις συμβούλων του πρωθυπουργού προς δικαστές, υπογραμμίζοντας: «Όταν οι εισαγγελείς παραιτούνται από τη Βιέννη και όταν οι κυρίες σύμβουλοί σας λένε στους δικαστές “άστο αυτό για παρακάτω”, τότε αυτό προσβάλλει και εσάς και εμάς. Περισσότερο όμως προσβάλλει τη δημοκρατία και τους πολίτες».

Αμέσως μετά, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε το προεδρείο να αναλογιστεί τα λεγόμενα του κ. Καμμένου, χωρίς όμως να λάβει απάντηση από τον προεδρεύοντα, Γιώργο Βαρεμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας λίγο αργότερα σε δημοσιογράφους, χαρακτήρισε πρωτοφανή την καταγγελία Καμμένου και ανέφερε πως αυτή επιβεβαιώνει τους δικούς του ισχυρισμούς ότι η κυβέρνηση έστησε την υπόθεση Novartis, για να πληγεί η Νέα Δημοκρατία και τώρα φαίνεται ότι επιχειρεί και νέα μεθόδευση, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί προεκλογικά

Με ανοιχτή την υπόθεση Novartis, τα «καρφιά» Καμμένου αναμένεται να προκαλέσουν νέες αντιδράσεις και από το δικαστικό σώμα.

Δείτε το βίντεο: