Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 04:27
Κόσμος

Βίντεο σοκ: Πατέρας χτυπάει αλύπητα την κόρη του σε γραφείο σχολείου και οι υπάλληλοι αδιαφορούν






Πλήθος σχολίων και βεβαίως αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην πόλη του Μαϊάμι των ΗΠΑ η υπόθεση ξυλοδαρμού 14χρονης από τον ίδιο της το πατέρα και μάλιστα σε σχολικό χώρο.

Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που ένας 44χρονος πατέρας, που ήταν και αστυνομικός, χαστουκίζει, χτυπάει και τραβάει τα μαλλιά της έφηβης κόρης του, επειδή η 14χρονη παρεφέρθηκε στο σχολείο.

Ο 44χρονος με 24ετή θητεία στην αστυνομία, κλήθηκε στο γραφείο από τον διευθυντή του σχολείου της κόρης του, επειδή η 14χρονη είχε «συμπεριφερθεί με ασέβεια στον δάσκαλό της».

Το σοκαριστικό βίντεο δείχνει τον πατέρα, ο οποίος αρχικά χαστουκίζει την νεαρή κοπέλα, στη συνέχεια της τραβάει τα μαλλιά, ενώ στο τέλος παίρνει μία ζώνη και αρχίζει να την χτυπάει με μανία.

Το πιο σοκαριστικό της όλης υπόθεσης, όμως, είναι ότι στο χώρο παρευρίσκονται και άλλα δύο άτομα – η μία μάλιστα φέρεται ότι είναι μία έγκυος γυναίκα – και κανείς δεν προσπαθεί να παρέμβει με οποιονδήποτε τρόπο.

Ο 44χρονος κατηγορήθηκε για κακοποίηση παιδιού στις 19 Μαρτίου και παραδόθηκε στις αρχές στις 2 Απριλίου, ενώ έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την Αστυνομία.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

 

 

Πηγή: protothema.gr