Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 10:51
Κόσμος

Βίντεο-σοκ: Βραζιλιάνα κατέγραψε το θάνατό της από το γείτονά που την κατηγόρησε για κουτσομπολιό






Δραματική κατάληξη είχε ο καβγάς που είχε μια 22χρονη Βραζιλιάνα με τον γείτονά της όταν αυτός τράβηξε όπλο και  την πυροβόλησε δύο φορές στο πρόσωπο.

Σαν να ηξέρε τι επρόκειτο να συμβεί, μάλιστα, η Γουιλίν Ματίας κατέγραψε τον ίδιο της το θάνατο καθώς όσο τσακωνόταν με τον γείτονά της είχε στα χέρια της το κινητό της τηλέφωνο για να αποτυπώσει όσα συνέβαιναν.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο καβγάς που κατέληξε στο θάνατο της 22χρονης ξεκίνησε γιατί ο δράστης την κατηγόρησε για κουτσομπολιά σε βάρος του. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο τους είχαν παρελθόν σε καβγάδες καθώς είχαν τσακωθεί και για τα παιδιά τους.
Η Ματίας φέρεται να κατέγραφε τον μοιραίο – όπως αποδείχθηκε τσακωμό – προκειμένου στη συνέχεια να δείξει το βίντεο στον σύζυγό της ώστε να τον πείσει ότι την κατηγορούσαν άδικα.

Στο βίντεο φαίνονται οι δύο πρωταγωνιστές να καβγαδίζουν όταν ξαφνικά ο 40χρονος γείτονας της Ματίας σηκώνει τη μπλούζα του και αποκαλύπτει το πιστόλι που είχε μαζί του. Η συνέχεια είναι σοκαριστική. Ακούγονται δύο πυροβολισμοί και το κινητό τηλέφωνο πέφτει από τα άψυχα χέρια της 22χρονης Βραζιλιάνας η οποία ουρλιάζει από το σοκ. Όσο για τον δράστη ακούγεται να βρίζει ενώ η νεαρή κοπέλα κείτεται νεκρή μπροστά του.

Κατά πληροφορίες, μάλιστα, φεύγοντας από τον τόπο του εγκλήματος ο δράστης φώναξε στην 22χρονη «τώρα θα πας στην κόλαση, δαίμονα».