Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 23:27
Κόσμος

Βίντεο σοκ: Αποτροπιασμός για τον ξυλοδαρμό 27χρονης – Μελανιασμένη εκλιπαρούσε για βοήθεια






Σοκαριστικό είναι το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας με τον ξυλοδαρμό επί καθημερινής βάσης για σχεδόν έξι μήνες, μιας 27χρονης κοπέλας από το σύζυγό της στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Με πόδια μαυρισμένα από τα χτυπήματα και με σπαράζοντας στο κλάμα, η Μπέρενγκερ Ρόουζ μάταια εκλιπαρούσε τον Σέιν Κουθμπερτ να σταματήσει. Το ζευγάρι παντρεύτηκε μόλις λίγους μήνες μετά τη γνωριμία και η το 27χρονο μοντέλο μετακόμισε από την Αυστραλία προκειμένου να μείνει μόνιμα με τον σύζυγό της.

Ωστόσο από τις πρώτες ημέρες της συμβίωσης, άρχισαν τα πρώτα σημάδια. Οπως αποκάλυψε η Μπέρενγκερ, άρχισε να γίνεται βίαιος στις κινήσεις του και να την χτυπάει στο πρόσωπο δίχως λόγο.

«Τα πράγματα γινόντουσαν κάθε μέρα και χειρότερα. Δεν με άφηνε να επικοινωνήσω με τον κόσμο, με έδερνε μέχρι να μαυρίσουν τα πόδια μου και τα χέρια μου. Είχε πάρει το κινητό μου και φοβόμουν ότι θα με σκοτώσει» τόνισε η 27χρονη.

Ο νεαρός μάλιστα δεν δίσταζε να τραβάει βίντεο και να το στέλνει στους φίλους του για να «κάνει πλάκα» με αποτέλεσμα οι βιαιοπραγίες του να γίνουν γνωστές μέσω αυτού ακριβώς του βίντεο.