Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 11:22
Κόσμος

Βίντεο-σοκ: Άνδρας χτυπά με μανία τη γυναίκα του σε κεντρικό δρόμο της Κίνας






Ένα εξοργιστικό βίντεο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας καταγράφει τον ξυλοδαρμό μιας γυναίκας από τον άντρα της σε κεντρικό δρόμο της πόλης Τσενγκντού, στη νοτιοδυτική επαρχία Σιτσουάν της Κίνας, μπροστά στα μάτια της μικρής κορούλας τους.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο People’s Daily Online, o άνδρας επιτέθηκε στη σύζυγό του μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων περαστικών, ισχυριζόμενος ότι τον απατά, το βράδυ της 22ας Απριλίου. Το βίντεο διάρκειας 45 δευτερολέπτων που δείχνει μόνο ένα μικρό «απόσπασμα» της επίθεσης, ανέβηκε στις 23 Απριλίου στο Weibo, μία κινεζική σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Αμέσως μεταδόθηκε από δεκάδες τοπικά μέσα, με το Chengdu Live να αναφέρει ότι το συμβάν έλαβε χώρα μπροστά από το εμπορικό κέντρο Taikoo Li, όπου «ένας άνδρας επιτέθηκε στη σύζυγό του, ρίχνοντάς την στο έδαφος και κλωτσώντας την ενώ η κορούλα τους έκλαιγε τρομαγμένη δίπλα» και ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της επίθεσης φώναζε ότι η γυναίκα του τον απατούσε.

Στο κλιπ, ο άνδρας (του οποίου η ταυτότητα παραμένει άγνωστη) φαίνεται να ρίχνει τη γυναίκα του στο έδαφος. Μια περαστική παρεμβαίνει για να σταματήσει τον βίαιο σύζυγο, ωστόσο εκείνος αρχίζει να της φωνάζει ενώ σύντομα και άλλοι πολίτες σπεύδουν να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα, Η πρώτη γυναίκα, προσπαθεί στη συνέχεια να παρηγορήσει τη μικρούλα που κλαίει γοερά βλέποντας τη μαμά της πεσμένη κάτω. Τελικά, η μητέρα του κοριτσιού σηκώνεται από το έδαφος, παίρνει μαζί της το κορίτσι και φεύγουν.