Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 18:22
Κόσμος

Βίασαν 14χρονη για να εκδικηθούν τη μητέρα της – Το κορίτσι αυτοκτόνησε…






Ένα 14χρονο κορίτσι κρεμάστηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, αδυνατώντας να αντέξει το σοκ του βιασμού που υπέστη από δύο άγνωστους άνδρες στη βορειοανατολική Ινδία. Μια ακόμη ανατριχιαστική λεπτομέρεια είναι ότι ο βιασμός στο άτυχο κορίτσι έγινε για να εκδικηθούν τη μητέρα  της, για πολιτικούς λόγους.

Η μητέρα της κοπέλας είχε μόλις κερδίσει τον αντίπαλό της στις τοπικές εκλογές στην περιφέρεια Μιρζαπούρ και το ίδιο βράδυ δύο άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι της, απήγαγαν την 14χρονη κόρη της και την βίασαν ομαδικά, ως εκδίκηση για την εκλογική νίκη!

Το κορίτσι κατήγγειλε τον βιασμό στην αστυνομία, οι αρμόδιοι όμως την έστειλαν στο σπίτι της χωρίς να προβούν σε συλλήψεις. Λίγες ώρες αργότερα, η 14χρονη αυτοκτόνησε

Στη συνέχεια οι δύο δράστες του βιασμού συνελήφθησαν και όπως αποδείχθηκε ήταν συγγενείς του αντιπάλου της νικήτριας των εκλογών, ενώ οι ίδιοι παραδέχθηκαν ότι η πράξη τους είχε κίνητρα εκδίκησης, με αφορμή το αποτέλεσμα.

Οι συνθήκες που επικρατούν για τις γυναίκες σε επαρχιακές περιοχές της Ινδίας και η ατιμωρησία των βιαστών βυθίζουν στον σκοταδισμό τις τοπικές κοινωνίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη χώρα καταγγέλλεται ένας βιασμός κάθε 21 λεπτά.