Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 17:29
LIFE

Βάσια Τριφύλλη: «Στο σεξ τη δυσκολία την έχουν οι γυναίκες, όχι οι άνδρες»






Τη δυσκολία στο σεξ την έχουν οι γυναίκες και όχι οι άνδρες όσον αφορά τον οργασμό είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη σε συνέντευξή της στο «Λοιπόν».

Με αφορμή την πρόταση που είχε από τη Νένα Χρονοπούλου προκειμένου το χειμώνα να «ανέβει» το τελευταίο της βιβλίο με τίτλο «Αν μιλούσε το… αι2ον» η ηθοποιός είπε ότι «για να πούμε τα πράγματα όπως είναι, στο σεξ τη μεγάλη δυσκολία την έχουν οι γυναίκες, όχι οι άντρες. Ο σκοπός δεν είναι να υποκρινόμαστε οργασμούς, αλλά να έχουμε. Να υποκριθούμε μπορούμε όλοι μας, μην κοιτάς που δεν έχουμε όλες το θάρρος να το παραδεχτούμε».

Και συνέχισε: «Η υποκριτική, για τον οργασμό γίνεται από κάποιες από εμάς, μηδέ και του εαυτό μου εξαιρουμένου, για να μην πληγωθεί το μέσα μας, ο αρσενικός μας».

Σε ερώτηση για το αν η ίδια στις σχέσεις της το παραδεχόταν αυτό απάντησε με ειλικρίνεια ότι «Όχι. Μα δεν είμαι η Ζαν Ντ’ Αρκ του σεξ. Όταν μια γυναίκα ερωτεύεται, κάνει απίστευτες υποχωρήσεις χωρίς να έχει η ίδια κανένα όφελος, μόνο για να είναι καλά ο άντρας, όλα για τον άντρα».

πηγή: newsbeast.gr