Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 17:18
Τοπικά

Αχ. Μπέος: Το έργο στη Καραμπατζάκη θα γίνει γιατί το θέλει η πόλη






Την αδιαπραγμάτευτη θέση της Δημοτικής Αρχής του Βόλου για την ολοκλήρωση του έργου της διάνοιξης της Καραμπατζάκη επανέλαβε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, με αφορμή της αντιδράσεις (και ορισμένες γελοιότητες) που προκλήθηκαν το πρωί από μερίδα κατοίκων και τους γνωστούς «μπαχαλάκηδες» επί των οδών Μπότσαρη και Φιλαδελφείας
Παράλληλα ο κ. Μπέος εξαπέλυσε νέα σκληρή επίθεση στον αστυνομικό διευθυντή, Γιάννη Τόλια, που τον κατηγόρησε για άλλη μια φορά ότι δείχνει ανοχή σε όσους διαμαρτύρονται και είπε ότι η Αστυνομία κλήθηκε σήμερα να πάει επί τόπου και πήγε 1,5 ώρα μετά, καταλογίζοντάς του σκοπιμότητα. «Αν θεωρεί ότι πρέπει να είναι σύμμαχος με τους μπαχαλάκηδες και δεν ενεργεί υπέρ των πολιτών, δυστυχώς κάτι συμβαίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όπως τόνισε ο κ. Μπέος «αν δεν υπήρχαν κάποιοι πολίτες που βρέθηκαν στο περιστατικό επί των οδών Μπότσαρη και Φιλαδελφείας, θα ήμουν στο κρατητήριο».
Περιγράφοντας όσα έγιναν, όταν δύο μπουλντόζες πήγαν στο σημείο για να σπάσουν τη νησίδα που υπάρχει δήλωσε ότι ενώ το ένα μηχάνημα βρισκόταν σε λειτουργία, κάποιος πολίτης προσπάθησε να βγάλει έξω τον χειριστή. «Στην προσπάθειά μου να τον προστατέψω για να μη φύγει το μηχάνημα που βρισκόταν σε λειτουργία και δημιουργηθεί ατύχημα, ο πολίτης έπεσε κάτω να …κοιμηθεί, διότι προφανώς ήταν ξενυχτισμένος», δήλωσε χαρακτηριστικά περιγράφοντας έτσι το “θέατρο¨που εεπιχειρήθηκε να παιχθεί στη βάση ενός σχεδίου που έχουν σχεδιάσει ορισμένοι σε βάρος της Δημοτικής Αρχής.
Ο κ. Μπέος είπε ότι απογοητεύτηκε απ’ αυτή τη συμπεριφορά, αλλά οι αγνές φωνές του κόσμου του έδωσαν δύναμη να συνεχίσει και δήλωσε ότι το έργο αυτό είτε το θέλουν είτε όχι, θα γίνει, γιατί το επιτάσσει η ανάγκη της πόλης, το θέλουν οι πολίτες.
Ο ίδιος είπε ότι την ερχόμενη φορά που η Δημοτική Αρχή θα βρεθεί εκεί, θα επικρατήσει ο νόμος και η δημοκρατία και αναφέρθηκε με χαρακτηρισμούς κατά συγκεκριμένων πολιτών που βρίσκονται απέναντι από τη Δημοτική Αρχή. Όπως είπε «πρόκειται για 10 επαγγελματίες ακτιβιστές, με άλλους 5-10 που έχουν προσωπικά συμφέροντα και άλλους 20-30 που τους παρασύρουν»