Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 07:09
Τοπικά

Αχ. Μπέος: Πεντακάθαρες οι ακτές του Βόλου – Συμβολική κίνηση του Δημάρχου απάντηση στους συκοφάντες






Σε μια άκρως συμβολική, αλλά και ουσιαστική, κίνηση, προχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, που μαζί με τον γιό του και συνοδευόμενος από συνεργάτες του, κολύμπησαν στην πλαζ του Αναύρου, στέλνοντας το μήνυμα για την καταλληλότητα των νερών στις ακτές του Βόλου και δίνοντας αποστομωτική απάντηση σε όσους συκοφαντούν συστηματικά την περιοχή μας.

Οι φωτογραφίες και το κείμενο που ακολουθούν είναι από την ανάρτηση στν προσωπική του σελίδα στο facebook:

Πρώτο μπάνιο για φέτος και φυσικά στα πεντακάθαρα νερά του Παγασητικού και του Βόλου. Γιατί εμάς δεν μας τρομοκρατούν οι κακοήθειες και τα ψέματα, όλων αυτών που κατασυκοφαντούν την περιοχή μας προκειμένου να εκδικηθούν τους πολίτες για τις επιλογές που έκαναν.
Η βρομιά υπάρχει μόνο στο μυαλό και τις ψυχές τους και εκεί θα μείνει. Απολαύστε και αυτό το καλοκαίρι τη θάλασσα μας και αγαπήστε την πόλη μας, τον ασύγκριτο και μοναδικό Βόλο, όπως του αξίζει.
Καλό καλοκαίρι σε όλους!

ΥΓ Για τα μέλη της δήθεν ελίτ της πόλης, που δεν καταδέχονται τη συνύπαρξη με τον κοσμάκη σε λαϊκές παραλίες και προτιμούν εξωτικά μέρη, από Αγ. Δομίνικο και πάνω, μια συμβουλή: να μην ξεχάσουν στο επόμενο SURVIVOR να πάρουν μέρος με την ομάδα των ΔΗΘΕΝ! Να γλιτώσουμε όλοι απ’ αυτούς…