Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 23:57
Τοπικά

Αχ. Μπέος: Ο Δήμος Βόλου εξετάζει προσφυγή στις Βρυξέλλες κατά της Περιφέρειας






Ανυποχώρητη παραμένει η Δημοτική Αρχή του Βόλου διεκδικώντας την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων της που αφορούν την πόλη και καμία ιδιοτέλεια έχουν, τόνισε ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας σήμερα το πρωί στο ράδιο ΒΕΡΑ, ενώ προανήγγειλε την προσφυγή στα αρμόδια όργανα των Βρυξελλών, προκείμενου να ενημερώσει για τα όσα τεκταίνονται σε βάρος του Βόλου από τις αποφάσεις του Κώστα Αγοραστού.

Εγώ ξέρω και «Γαλλικά» για να συνεννοηθώ, ο Αγοραστός μόνο Βλάχικα» είπε χαριτολογώντας ο κ. Μπέος, που τόνισε ότι υπάρχει εν εξελίξει πόλεμος. «Ξέρω ότι σε ένα πόλεμο υπάρχουν απώλειες και από τις δύο πλευρές, αλλά εμείς θα υπερτερήσουμε» υπογράμμισε

Ο κ. Μπέος κάλεσε την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και τους περιφερειακούς συμβούλους να σταματήσουν να σιωπούν και να πάρουν θέση υπέρ της πόλης, με αφορμή το θέμα του έργου του δικτύου ύδρευσης και τις περικοπές που έγιναν στην χρηματοδότηση, και απαντώντας στον χαρακτηρισμό Αγοραστού περί «ασχέτων» σημείωσε: «Καλύτερα άσχετοι παρά πολιτικοί απατεώνες, να κοροϊδεύουμε τον κόσμο».

Χαρακτηριστική η αναφορά του κ. Μπέου στην άνιση αντιμετώπιση του συνόλου της Μαγνησίας από την Περιφέρεια, σημειώνοντας: «Ποια είναι μεγαλύτερη προτεραιότητα; Το οδικό κύκλωμα Πηλίου ή ο δρόμος της Βερδικούσας; Ο πέμπτος περιφερειακός της Λάρισας ή ο μισός και ανέσωτος του Βόλου; Που ούτε οι αγωγοί ομβρίων δεν είναι έτοιμοι και πλημμυρίζει η πόλη»

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Αγοραστού ότι στη Μαγνησία τα τελευταία χρόνια διατέθηκαν 700 εκατομμύρια ευρώ, ο κ. Μπέος υπογράμμισε ότι μπορεί να δόθηκαν, αλλά αφορούν έργα της πλάκας και εντυπωσιασμού και όχι ουσίας, όπως το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Αλοννήσου, που δεν έχει ομάδα!!!

Τέλος σημείωσε ότι ο Βόλος πια δεν γλείφει κανένα και διεκδικεί ό,τι του ανήκει, καθώς πλέον δεν είναι ο φτωχός συγγενής, χωρίς αντιπαραθέσεις με άλλες περιοχές, κάλεσε τον περιφερειάρχη να αναθεωρήσει την πολιτική του, ενώ διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή θα υπερασπιστεί μέχρι τέλους τα συμφέροντα της πόλης.