Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 11:17
Τοπικά

Μήνυση Αχ. Μπέου κατά Μποτσιβάλη






Με μήνυση κατά των πατέρα και γιου Μποτσιβάλη, που τον είχαν μηνύσει, αντέδρασε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, που σε δήλωσή του αναφέρει:

Μετά τη μήνυση που υπέβαλαν εναντίον μου ο πατέρας και ο υιός Μποτσιβάλη,  μετέβην στη Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και κατέθεσα εναντίον τους μήνυση για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Ετσι για την βασιμότητα και την αλήθεια ή μη των όσων επιχειρούν να μου καταλογίσουν  θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη, ως η μόνη αρμόδια.

Νωρίτερα μήνυση κατά του Αχιλλέα Μπέου είχε υποβάλλει, ο πρόεδρος της ΔΕ του Ολυμπιακού Βόλου, Π. Μποτσιβάλης, για εξύβριση. Μόλις το πληροφορήθηκε ο ο κ. Μπέος μετέβη αυτοβούλως στην Αστυνομία, όπου διαπίστωσε όντως ότι είχε υποβληθεί μήνυση., Τελικά η υπόθεση με εντολή Εισαγγελέα παραπέμφθηκε σε ρητή δικάσιμο.

Για το θέμα αυτό ο κ. Μπέος, νωρίστερα, σε ανάρτησή του σημειώνει ότι δεν γνωρίζει κάτι και πως μεταβαίνει ο ίδιος στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για να διευκρινιστεί τι ακριβώς αφορά.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπέος αναφέρει:

«Μόλις ενημερώθηκα, μέσω του γνωστού συστήματος παραπληροφόρησης που λειτουργεί στην πόλη μας, ότι ο μεγαλοπαράγοντας (!) Μποτσιβάλης υπέβαλε μήνυση εναντίον μου. Αυτή τη στιγμή πηγαίνω στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για να διαπιστώσω τι ακριβώς αφορά. Ό,τι κι αν κάνουν πάντως, ό,τι κι αν σχεδιάζουν σε βάρος μου, η ιστορία γράφεται και δεν μπορούν να τη ματαιώσουν…»