Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 03:33
Τοπικά

Αχ. Μπέος: Η διάνοιξη της Καραμπατζάκη θα γίνει, παρά την αντίδραση μιας ελιτ προνομιούχων






Την αποφασιστικότητα της δημοτικής αρχής να πραγματοποιηθεί, παρά τις αντιδράσεις μιας χούφτας προνομιούχων, το έργο της διάνοιξης της Καραμπατζάκη «γιατί είναι αναγκαίο, το χρειάζεται η πόλη, θα λειτουργήσει υπέρ της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών και όχι υπέρ των ιδιοτελών μικροσυμφερόντων ελαχίστων» επαναλαμβάνει σε δήλωσή του ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Με αφορμή την προσφυγή μιας χούφτας προνομιούχων, για τη διάνοιξη της Καραμπατζάκη, που θεωρούν τους εαυτούς τους μέλη μιας ελιτ και πολίτες πρώτης κατηγορίας σε σχέση με τους υπολοίπους, τους οποίους προφανώς τους θεωρούν πλέμπα, διαπιστώνω, πιστέψτε με όχι με ευχαρίστηση, ότι επιβεβαιώνομαι και δικαιώνομαι.

Οι άνθρωποι αυτοί, ευνοούμενοι κάποιων καθεστώτων και καταστάσεων, πέτυχαν να κάνουν το τμήμα αυτό προσωπική τους αυλή και ιδιωτικό πάρκινγκ, την ίδια ώρα που η πόλη στενάζει από το κυκλοφοριακό και χιλιάδες άλλων πολιτών ταλαιπωρούνται, επειδή ακριβώς δεν υπάρχει διέξοδος. Και τώρα που είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη τόσο αναγκαία, ζωτική αυτή παρέμβαση, και να δώσουμε λύση άρχισαν τις προσφυγές.

Τους κάνω γνωστό ότι και στο FBI να προσφύγουν το έργο θα γίνει. Γιατί είναι αναγκαίο, το χρειάζεται η πόλη, θα λειτουργήσει υπέρ της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών και όχι υπέρ των ιδιοτελών μικροσυμφερόντων ελαχίστων. Η εποχή των προνομίων, της παρεούλας της εξουσίας και της σκοτινής υπανάπτυξης, πέρασε ανεπιστρεπτί. Τίποτα και κανείς δεν είναι υπεράνω της πόλης και της κοινωνίας, ας το πάρουν απόφαση».