Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 14:31
Τοπικά

Αχ. Μπέος: Αν έχετε ήθος και φιλότιμο μην επιχειρήσετε να επηρεάσετε τη Δικαιοσύνη – Σχόλιο για δημοσίευμα περί εμπλοκής στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ






Αν έχουν ήθος και φιλότιμο να μην προχωρήσουν σε προσπάθειες επηρεασμού της Δικαιοσύνης καλεί τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, με αφορμή δημοσίευμα που αναφέρει ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έφθασαν μέχρι τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, προκειμένου να μην γίνει δεκτή από το Δικαστήριο η εισαγγελική πρόταση που επί της ουσίας αθωώνει πλήρως τον κ. Μπέο για το θέμα των δήθεν στημένων αγώνων.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Μπέος αναφέρει:

«Διάβασα σε τοπικό Μέσο Ενημέρωσης ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έφθασαν μέχρι τον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Κοντονή, υπό το κράτος πανικού που τους κατέλαβε, μετά την επί της ουσίας απαλλακτική πρόταση της Εισαγγελέως για το πρόσωπό μου.
Αν και δεν θέλω να πιστέψω ότι άνθρωποι που ομνύουν στο όνομα της Δημοκρατίας και της νομιμότητας μπορούν να υποπέσουν σε τέτοιο ολίσθημα, εν τούτοις θα πρέπει να τους επιστήσω την προσοχή ότι στην λειτουργία της Δημοκρατίας μας η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και πως εν τέλει θα με κρίνουν Δικαστές με ήθος, αξία, ακεραιότητα και δικαστική συνείδηση. Σίγουρα πάντως δεν θα με κρίνουν οι γραφικές κομματικές φιγούρες που ταλαιπωρούν με τα καμώματά τους ολόκληρη την κοινωνία μας.
Καλώ όλους όσοι επιχειρούν να προκαλέσουν εντυπώσεις αν έχουν ήθος και φιλότιμο να σεβαστούν τις κρίσιμες, και για μένα και την οικογένειά μου, αυτές στιγμές, όπως κι εγώ σέβομαι και απέχω από κάθε προκλητική και αντιδεοντολογκή δήλωση ή παρέμβαση».

Το δημοσίευμα