Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 01:38
Τοπικά

Αχ. Μπέος «Ακόμη δεν έχω πει την τελευταία μου λέξη»






«Δεν έχω πει ακόμη την τελευταία μου λέξη. Θα προσφύγω στο ΣτΕ. Από σήμερα που παρέλαβα την διαπιστωτική πράξη δεν έχω δικαίωμα υπογραφής, αλλά ο δήμος θα συνεχίσει να λειτουργεί», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος μετά την παραλαβή της διαπιστωτικής πράξης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας, με την οποία τίθεται σε αργία.
Όπως δήλωσε «Αυτό ήταν το πρόβλημα για κάποιους δημοσιογράφους στην πόλη επί μια βδομάδα; Αν το έφερε το περιστέρι, ο ταχυδρόμος ; Είναι ένα έγγραφο που παρελήφθη σήμερα. Δεν κρυβόταν κανένας, απλά η αρμόδια υπάλληλος είχε δυο μέρες άδεια. Την Παρασκευή θα συνεδριάσει το Δημοτικό συμβούλιο και μέχρι τότε θα εξετάσουμε κάποιες νομικές εκκρεμότητες. Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται τόσο πολύ ότι η δημοτική αρχή θα παραμείνει η ίδια, δεν αλλάζει. Μην ονειρεύονται ότι θα επιστρέψει ο Σκοτινιώτης . Τα ταμεία του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά μέχρι το 2019. Ο προγραμματισμός, τα όνειρα και οι φιλοδοξίες για την πόλη θα συνεχίσουν να υπάρχουν σύμφωνα με τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής και θα δικαιώσουμε τις προσδοκίες των Βολιωτών ώστε η πόλη να αλλάξει πρόσωπο και εικόνα. Όσον αφορά το δικό μου θέμα δεν έχω πει ακόμη την τελευταία λέξη. Περιμένετε. Θα προσφύγω στο ΣτΕ Από σήμερα που παρέλαβα την διαπιστωτική πράξη δεν έχω δικαίωμα υπογραφής., αλλά ο δήμος θα συνεχίσει να λειτουργεί».
Ερωτηθείς για τα διάφορα ονόματα που ακούγονται, δε θέλησε να σχολιάσει κάτι και σημείωσε «Θα αποφασίσουμε μετά την απόφαση του ΣτΕ που αναμένεται μέχρι την Παρασκευή, σε συνεργασία με τους 27 συμβούλους , που μετά από εισήγησή του θα γίνει δεκτή και σεβαστή από όλους. Τόσο εγώ, όσο και οι 27 σύμβουλοι εγγυόμαστε ότι η πόλη θα συνεχίσει να λειτουργεί. Το πρόβλημά τους είναι ότι είμαστε τόσο ενωμένοι και τόσο δεμένοι και γνωρίζουμε την ευθύνη των πράξεών μας και τι χρειάζεται η πόλη και δεν επιτρέπεται στη δημοτική αρχή να έχει ιδιοτέλειες απέναντι στην πόλη. Θα λειτουργήσουμε σεβόμενοι την επιθυμία των πολιτών και οι 27 σύμβουλοι θα σεβαστούν την επιλογή που θα κάνει ο Δήμαρχος Βόλου».