Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024 01:39
Τοπικά

Αχ. Μπέος: «Έσκασε» και η νέα φούσκα Αγοραστού για το «Ματσάγγου»! – Όχι άλλα παραμύθια στον κόσμο






Από τον αιρετό Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο, έγινε η ακόλουθη δήλωση:

Ένα ακόμα παραμύθι του Περιφερειάρχη Λάρισας, Αγοραστού, με το οποίο προσπάθησε να κοιμίσει τους πολίτες της Μαγνησίας και να καλύψει την αδιαφορία του για την περιοχή, αποκαλύφθηκε.

Η θριαμβολογία του περί δήθεν αποκατάστασης του επί της οδού Ερμού τμήματος του ιστορικού κτηρίου Ματσάγγου, αποδείχθηκε άλλη μια φούσκα, ένα ψέμα, από αυτά με τα οποία επιχειρεί να κτίσει το προφίλ του «επιτυχημένου»

Το ποσό των τριών εκατομμυρίων που δήθεν εμφανίστηκε, με τη συνδρομή των γνωστών ΜΜΕ οι εκδότες των οποίων εκποιούν κάθε έννοια αξιοπρεπούς και αντικειμενικής ενημέρωσης για ένα «κοκαλάκι», ότι θα διατεθεί γι αυτό το έργο, αφορά, όπως ξεκαθάρισε το ίδιο το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, την ανακατανομή πόρων για το κτίριο που θα στεγάσει το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και σχεδόν έχει ολοκληρωθεί! Πρόκειται, δηλαδή, για μια απλή μεταφορά πιστώσεων σε πρόγραμμα για να μην χαθούν!

Επί τέλους ας συνετιστεί και ας σταματήσει την προσπάθεια εμπαιγμού, με τη βοήθεια δυστυχώς των ντόπιων συνεργατών του, σε βάρος των πολιτών της Μαγνησίας. Η κοροϊδία του δεν γίνεται ανεκτή, άλλωστε το όποιο πολιτικό μέλλον μπορεί να έχει αφορά την αγαπημένη του Λάρισα και όχι τη Μαγνησία.