Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 16:38
Τοπικά

Αχ. Μπέος: Ένα σημαντικό βήμα για τη δικαίωσή μου η πρόταση της Εισαγγελέως – Αναμένω την οριστική ετυμηγορία






Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, αναφέρεται στην πρόταση της Εισαγγελέως, τονίζει ότι πρόκειται μόνο για ένα βήμα προς τη δικαίωσή του και συνιστά χαμηλούς τόνους, ευχαριστώντας παράλληλα όσους σπεύδουν κατά εκατοντάδες να του εκφράσουν τη χαρά και τη σήριξή τους.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Εκατοντάδες φίλοι με μηνύματα και τηλεφωνήματα μου εκφράζουν από το πρωί τα συγχαρητήρια και την ικανοποίησή τους μετά την πρόταση της αξιότιμης Εισαγγελέως, που επί της ουσίας αποτελεί σε μεγάλο βαθμό πλήρη δικαίωσή μου.

Γι αυτό από τη μια θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά, αφού όπως μου απέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια η στάση τους είναι ειλικρινής, αλλά από την άλλη οφείλω να υπογραμμίσω ότι ακόμη η διαδικασία είναι σε εξέλιξη και πριν την έκδοση της απόφασης του Δικαστηρίου δηλώσεις και πανηγυρισμοί δεν επιτρέπονται αφού οφείλουμε να αφήσουμε ανεπηρέαστη τη Δικαστική κρίση.

Σε κάθε περίπτωση ένα σημαντικό βήμα για τη δικαίωσή μου έχει γίνει και πιστεύω ότι η ώρα της οριστικής δικαίωσης δεν αργεί, όσο και αν κάποιοι ακόμη και τώρα προσπαθούν απεγνωσμένα να διαστρεβλώσουν ή και να κρύψουν την πραγματικότητα.

Ωστόσο δεν παύει να είναι μόνο μια πρόταση και όλοι θα πρέπει να περιμένουμε την οριστική ετυμηγορία της Δικαιοσύνης, αφού η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί.

Η Δικαιοσύνη και συγκεκριμένα οι δικαστές με ήθος, αξία και ακεραιότητα, αποτελούν καταφύγιο και ελπίδα του κάθε Έλληνα πολίτη, ιδιαίτερα μάλιστα για περιπτώσεις σαν και τη δική μου, που έχω στοχοποιηθεί και πολεμηθεί με λύσσα από ένα σάπιο πολιτικό σύστημα που χρεοκόπησε τη χώρα».