Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 04:41
Τοπικά

Αχιλλέας Μπέος: Τεράστια επιτυχία η αποστολή στο Ροστόβ






Στο Ράδιο Μarconi και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη μίλησε από το Ροστόφ όπου βρίσκεται, ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου τόνισε μεταξύ άλλων ότι η αποστολή του Δήμου Βόλου στην οποία μετέχουν και Βολιώτες επιχειρηματίες είχε τεράστια επιτυχία. Υπογράμμισε μάλιστα ότι οι Βολιώτες επιχειρηματίες έκλεισαν ουσιαστικά deals με τους Ρώσους τόσο στον τουριστικό τομέα, όσο και στα τρόφιμα (κρασί, τυροκομικά, λάδι, ελιές).

Ο Αχιλλέας Μπέος, μάλιστα, ανέφερε ότι σήμερα υπεγράφησαν τα προσύμφωνα συνεργασιών, ενώ τόνισε ότι υπάρχουν σκέψεις Ρώσων επιχειρηματιών για επενδύσεις στην περιοχή του Βόλου.

Παράλληλα, ο Αχιλλέας Μπέος αποκάλυψε ότι ο Ιβάν Σαββίδης με τον οποίο θα έχει απόψε αργά το βράδυ και νέα συνάντηση, ενδιαφέρθηκε για τα Βολιώτικα προϊόντα τα οποία και θα προωθήσει μέσω της αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ που διαθέτει.

Τέλος, ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε αισιόδοξος και τόνισε ότι το συγκεκριμένο ταξίδι ήταν η απαρχή για ανάλογα ταξίδια στο μέλλον με σκοπό την προώθηση των ντόπιων προϊόντων, ώστε μέσα από συνεργασίες με το εξωτερικό να επέλθει και η ανάπτυξη για τον τόπο και παράλληλα η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.