Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 12:04
Τοπικά

Αχιλλέας Μπέος: Ποιος Ρηγώνης; – Τον έδιωξε από την παράταξη και τον καλεί να παραιτηθεί






Από τον αιρετό Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο, έγινε η ακόλουθη δήλωση:

Ξένο σώμα για την πραγματικά ανεξάρτητη αυτοδιοικητική μας παράταξη, που αποτελεί και τη Δημοτική Αρχή της πόλης μας, αποτελεί εδώ και καιρό ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Πορταριάς, Νικ. Ρηγώνης, γι αυτό και φροντίσαμε να τον απομακρύνουμε.

Κλασικός εκπρόσωπος της πιο αποκρουστικής παλαιοκομματικής νοοτροπίας, κυνηγός της εξουσίας για να προωθήσει προσωπικά του, ιδιοτελή, συμφέροντα, ο εν λόγω κύριος, πρόδωσε και «πούλησε» τις αδιαπραγμάτευτες αρχές που από κοινού θέσαμε κι τις ιδέες που μοιραζόμαστε και για τις οποίες καθημερινά παλεύουμε.

Δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και αποδείχθηκε ανίκανος να ανταποκριθεί στην εμπιστοσύνη που ο λαός του Βόλου μας έδειξε και προσπάθησε να πορευτεί με προσωπικές στρατηγικές και στοχεύσεις, Ολοι θα τον θυμούνται να προσυπογράφει την πολιτική μας και στο μείζον θέμα της διαχείρισης των νερών και λίγους μήνες μετά να αποκαλύπτεται ότι κυκλοφορούσε δικό του προεκλογικό υλικό, με τις αντίθετες θέσεις.

Ο γνωστός, λοιπόν, πολιτικός looser, γνωστός και σαν η χαρά των αντιπάλων του, επιχείρησε να εκμεταλλευτεί την αγάπη και την εμπιστοσύνη των πολιτών του Βόλου στην παράταξή μας και μέσω αυτής να εκλεγεί και να προωθήσει τους στόχους του, κάτι που δεν γίνεται ανεκτό από εμάς.

Τον καλούμε, λοιπό, έστω και τώρα, να δείξει την ελάχιστη πολιτική γενναιότητα και κοινωνική ευαισθησία και να παραιτηθεί του αξιώματός του, που για άλλος λόγους και με άλλες προσδοκίες του εμπιστεύτηκαν οι συμπολίτες μας. Άλλως θα επιβεβαιώσει τις μέχρι τώρα ανομολόγητες προθέσεις του, αλλά και την γνώμη των συμπολιτών του, που, χρόνια τώρα, εκφράζονται γι αυτόν σαν τη γνωστή διαφήμιση της μπύρας: Ποιος Ρηγώνης;