Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 11:09
Τοπικά

Αχιλλέας Μπέος: Παραμένουν κλειστά τα δημοτικά ταμεία, ας μην ματαιοπονούν






Από τον αιρετό Δήμαρχο Βόλου, κ. Αxιλλέα Μπέο, έγινε η ακόλουθη δήλωση, σχετικά με κατασκευασμένα σε βάρος του δημοσιεύματα από τα γνωστά «δημοσιογραφικά σκουπίδια»:

Τα γνωστά δημοσιογραφικά σκουπίδια, με την αλήτικη συμπεριφορά που αμαυρώνει το χώρο, δεν εννοούν να δεχτούν ότι το μόνο που υπάρχει γύρω από το πρόσωπό μου είναι η γνωστή υπόθεση, την οποία ο κόσμος γνώριζε όταν με ψήφιζε και της οποίας οικονομικό παρακλάδι είναι και η φορολογική διαφορά, που «ανακαλύφθηκε» και που σε κάθε περίπτωση εκκρεμεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Είναι βέβαια πολύ βολικό για τους ίδιους, γιατί σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να παραδεχτούν ότι ο Αχιλλέας Μπέος δεν έχει ποτέ κατηγορηθεί για κατάχρηση δημόσιου χρήματος και περίεργες σχέσεις με εργολάβους και πολιτικούς, όπως αυτοί.

Αλήθεια, έχουν να μου προσάψουν κάτι που αφορά την πόλη, την οποία υπηρετώ, και που γι’ αυτό πρέπει να κριθώ;

Υ.Γ: Για να μην ματαιοπονούν: ρουσφέτια και βολέματα πάσης φύσεως αποκλείονται. Πολλώ δε μάλλον η πρόσβαση στα ταμεία του Δήμου, που θα παραμείνουν κλειστά για όλους αυτούς που συστηματικά απολάμβαναν εις βάρος των «κορόιδων», δηλαδή των απλών πολιτών. Τελεία και παύλα.