Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 20:07
Τοπικά

Αχιλλέας Μπέος: «Νόμος είναι το «δίκιο» του Πουλάκη» – ¨οργιο παραπληροφόρησης για την αίτησης το ΣτΕ






Με τη φράση «Νόμος είναι το «δίκιο» του Πουλάκη», ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος απαντά στο όργιο παραπληροφόρησης, από τοπικά μέσα της διαπλοκής σχετικά με την προσφυγή του στο ΣτΕ και κάνει λόγο για πρακτικές KGB στην αντιμετώπιση του.

Πιο συγκεκριμένα ε ανακοίνωση του Δήμου Βόλου αναφέρονται τα εξής:

 

Το όργιο παραπληροφόρησης, με γνωστό πλέον ενορχηστρωτή, από τοπικά Μέσα Ενημέρωσης της διαπλοκής, συνεχίζεται και αυτή τη φορά εκδηλώθηκε με πανηγυρισμούς για την δήθεν απώλεια του τελευταίου χαρτιού του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου σε ,τι αφορά τα ένδικα μέσα για την αναστολή της προσωρινής αργίας του.

Τα δημοσιογραφικά σκουπίδια, συνομιλητές του Πουλάκη, έσπευσαν να παρουσιάσουν τους μύχιους πόθους του σαν «αλήθεια» και να εμφανίσουν απορριπτική την απόφαση του ΣτΕ, τη στιγμή που το Ανώτατο Δικαστήριο δεν αποφάσισε ούτε υπέρ ούτε κατά της αίτησης για προσωρινή διαταγή, κάτι που θα κάνει με δήλωση του Προέδρου στη διάσκεψη επί της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που θα συζητηθεί πριν τις γιορτές.

Πέραν αυτού και για ενημέρωση των πολιτών επισημαίνουμε ότι εκκρεμούν οι αιτήσεις ακυρότητας και αναστολής της συγκεκριμένης αντισυνταγματικής απόφασης.

Οσο δε για την αναγγελία της παρουσίας εκπροσώπου του υπουργείου στη συνεδρίαση (!) αρκεί να σημειώσουμε ότι το ΣτΕ δεν είναι ποινικό Δικαστήριο, δεν συνεδριάζει παρουσία και με αντιπαράθεση αντιδίκων, άρα ουδείς είναι δυνατόν να παρέστη. Τόση αλήθεια περιέχουν τα δημοσιεύματα.

Εκτός πια και αν χωρίς ίχνος ντροπής, όπως είναι συνηθισμένοι, θέλουν να στείλουν το μήνυμα ότι το υπουργείο Εσωτερικών, όπως κάποτε η KGB είναι «παρόν» και πως τελικά θα αποδειχθεί πως Νόμος είναι το «δίκιο» του Πουλάκη!

Ανεξαρτήτως αυτών εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στους Δικαστές του ΣτΕ και φρονούμε ότι θα κρίνουν με ευθυκρισία και εντιμότητα, βάσει των Νόμων και μόνο την υπόθεση του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου.