Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 13:27
Τοπικά

Αχιλλέας Μπέος: Μην “τσιμπάτε” με τη δημοσκόπηση του ΣΥΡΙΖΑ






Με αφορμή τη διαδικτυακή δημοσκόπηση που τρέχει για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος καλεί τους Βολιώτες μέσω προσωπικού του μηνύματος, να μην “τσιμπήσουν”. Και ιδού ο λόγος:

“Τις τελευταίες μέρες γίνεται μια δημοσκόπηση για το Δήμο Βόλου, μέσω διαδικτύου. Και η εταιρία που τη διενεργεί και η μέθοδος που ακολουθεί αμφισβητούνται έντονα από τους επαγγελματίες του χώρου και την Ένωσή τους. Η εταιρία αμφισβητείται γιατί είναι συνδεδεμένη με υπουργό και έντυπο του ΣΥΡΙΖΑ (Βερναρδάκης, Documento, Μπαξεβάνης) και ο μοναδικός μέτοχος είναι υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η μέθοδος γιατί – πέραν των άλλων – δεν μπορεί να ελεγχθεί αφού δεν δίνονται πλήρη στοιχεία στις αρμόδιες αρχές.
Συνεπώς καλώ τους φίλους μου να μην “τσιμπήσουν” και πάρουν μέρος σε αυτή, έστω κι αν θέλουν να με ψηφίσουν. Εμείς κοιτάμε την πόλη μας και την δουλειά μας και αφήνουμε τα μικροπολιτικά και μικροκομματικά παιχνίδια στους άλλους. Αν θέλουν στον ΣΥΡΙΖΑ ας “παγιδέψουν” και ας “αδειάσουν” τους ενδιαφερόμενους, για να επιβάλλουν τον εκλεκτό τους, με όποιο τρόπο νομίζουν. Εμάς δεν μας αφορά…”