Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 20:23
Τοπικά

Αχιλλέας Μπέος: “Και οι πατσαβούρες έχουν μεγαλύτερη αξία από αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο”






Καταπέλτης ήταν για μία ακόμη φορά ο Αχιλλέας Μπέος. Ο Δήμαρχος Βόλου με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5, επιτέθηκε στη διοίκηση της ΕΠΟ, χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς όπως «ανθρωπάκια», «απατεώνες», «πατσαβούρες» κ.α.
Επιπλέον έδωσε συγχαρητήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που διέκοψαν το ντέρμπι της Τούμπας, διότι όπως υποστήριξε με την κίνησή τους αυτή έγινε η αρχή για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο.

Τα κυριότερο σημεία των δηλώσεων του Αχιλλέα Μπέου για όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Για όλους εμάς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο όσα συνέβησαν στην Τούμπα την Τετάρτη το βράδυ είναι καταδικαστέα. Όμως θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, διότι η κίνησή τους να διακόψουν το ματς, ίσως αποτελέσει την αρχή γα ένα καλύτερο ποδόσφαιρο στο μέλλον».

«Να ξέρετε ότι οι φίλαθλοι προκαλούν τη βία, λόγω της αδικίας. Με αυτά που βλέπουν τόσα χρόνια δεν αντέχουν άλλο».

«Δεν πάει άλλο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Μιλάμε για απατεώνες, για συμμορία που λυμαίνει το χώρο του ποδοσφαίρου, για προέδρους μαριονέτες, για ανθρώπους που κάνουν επίδειξη δύναμης με επικίνδυνες προεκτάσεις. Και ποιος έχει όφελος από όλο αυτό. Ποιος κερδίζει; Ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης».

«Πλέον οι κ. Μελισσανίδης, Σαββίδης και Αλαφούζους βρίσκονται προ των ευθυνών τους. Ας πούνε. Δεν μας νοιάζει να βγούμε στην Ευρώπη. Σταματάμε. Ας παίζει μόνος του ο Ολυμπιακός. Δεν κατάλαβα. Ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός θα παίζουν το ρόλο του κομπάρσου για να παίρνει τα εκατομμύρια ο Ολυμπιακός;
Τραβήξτε το μέχρι τέλους. Και στην τελική ας μην έχουμε ποδόσφαιρο για δύο μήνες. Βγείτε μπροστά και θα ακολουθήσουν κι άλλοι πρόεδροι.
Θα πρέπει να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο, ώστε από το καλοκαίρι το ποδόσφαιρό μας να μπει σε άλλη τροχιά.

Ο Αχιλλέας Μπέος απευθυνόμενος προς του προέδρους των ποδοσφαιρικών Ενώσεων, τόνισε:
«Φτάσαμε στο απροχώρητο. Ας μαζευτούν οι Ενώσεις και να κάνουν πρόταση μομφής να τελειώνουμε από αυτούς. Μην τους φοβάστε, ανθρωπάκια είναι οι Γκιρτζίκιδες και τα αφεντικά τους. Πατσαβούρες είναι, αν και οι πατσαβούρες έχουν μεγαλύτερη αξία από αυτούς».

Οσον αφορά την επόμενη ημέρα της ΕΠΟ, ανέφερε:
«Αυτό που προέχει είναι να σπάσει το απόστημα. Από κει και πέρα θα πρέπει να βρεθεί μία προσωπικότητα για να αναλάβει την ΕΠΟ, όπου ακόμα και λάθη να κάνει να ξέρουμε ότι θα είναι ανθρώπινα.

Τέλος, ερωτηθείς για το ταξίδι του Γκιρτζίκη στην Fifa, τόνισε:
«Δεν πάει να πάει και στο φεγγάρι. Τελείωσε αυτός»