Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 08:59
Τοπικά

Αχιλλέας Μπέος: “Αμετανόητα δημοσιογραφικά σκουπίδια συνεχίζουν να δυσφημούν το Βόλο”






Σφοδρή επίθεση σε όσους δημοσίευσαν τη ψευδή είδηση περί δηλητηρίασης σκυλιών στο Βόλο, έκανε ο Αχιλλέας Μπέος μέσω δήλωσης του, υπστηρίζοντας ότι στόχος τους ήταν να δυσφημίσουν την πόλη του Βόλου.

Αναλυτικά η δήλωση του αιρετού Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου:

“Θα μπορούσε να ήταν μια συνήθης δημοσιογραφική γκάφα. Σαν κι αυτές που καθημερινά συμβαίνουν και είναι ανθρώπινες. Δυστυχώς, όμως, εκείνοι που έσπευσαν να μεταφέρουν την “είδηση” έχουν δώσει τέτοια και τόσα άσχημα και αρνητικά δείγματα γραφής, που σε παραπέμπουν αμέσως στη δημοσιογραφική αθλιότητα και δολιότητα.

Και αναφέρομαι στην περίφημη φωτογραφία των πέντε αδέσποτων σκυλιών, που ενώ κοιμούνταν, παρουσιάστηκαν σαν δηλητηριασμένα από φόλες. Sites, υποτίθεται ενημερωτικά, όπως του Μαρέδη και του θηλυκού Μητσοτάκη, έσπευσαν να μεταφέρουν τη δυσφημιστική για την πόλη και την κοινωνία μας “είδηση”. 
Χωρίς το στοιχειώδη έλεγχο, χωρίς μια απλή διασταύρωση. Εφθανε η άρρωστη και κοντόφθαλμη λογική τους ότι έτσι θα χτυπούσαν – οι αφελείς – τον μισητό σε αυτούς Αχιλλέα Μπέο και τη Δημοτική Αρχή και θα γίνουν αρεστοί στο γνωστό σύστημα διαπλοκής της πόλης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Τα αντίστοιχα αίσχη που διέπραξαν κατ’ επανάληψη, μια φορά και πάλι με τ αδέσποτα και μια με τον Παγασητικό, και για τα οποία ” μίλησε” η Δικαιοσύνη αλλά θα λογοδοτήσουν και οι ίδιοι, δυστυχώς δεν τους δίδαξαν τίποτα.

Συνεχίζουν χωρίς δημοσιογραφικό ήθος, χωρίς αρχές και αξίες την παραπληροφόρηση των πολιτών, κακοποιώντας και ευτελίζοντας μια μακρά δημοσιογραφική παράδοση της πόλης. Οι πολίτες έχουν μια ακόμη ευκαιρία να διαπιστώσουν την ποιότητα της ενημέρωσης που τους παρέχουν και να αξιολογήσουν τα πως και τα γιατί της σε βάρος μου λυσσαλέας πολιτικής. Που επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά μου είναι αδιάφορη, καθώς προέρχεται από τέτοια δημοσιογραφικά σκουπίδια, αλλά με εξοργίζει γιατί πληγώνει την πόλη μας και τους ανθρώπους της”.