Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 03:18
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Αφελής, άσχετος ή αβανταδόρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Αρχιμήδης;






Πρωτοστατεί τις τελευταίες ημέρες ο γνωστός φοροφυγάς (ραντεβού τον… Φλεβάρη) Αρχιμήδης Καρεκλίδης στα ρεπορτάζ για την σχεδόν βέβαιη πια απομάκρυνση και μεταφορά του “Γεωργούλα” από το Βόλο. Και όπως πάντα, οικογενειακή παράδοση, μάχεται μόνος αυτός(!) για το καλό του τόπου.

Αν και δεν χρήζει περαιτέρω συστάσεων για τη αξιοπιστία και την σοβαρότητα των ΜΜΕ του, ας του αφιερώσουμε (πριν το κατεβάσει όπως την “πατάτα” με τον Απόστολο Νάσιο) μια ανάρτησή του πριν ένα, περίπου χρόνο, όταν σοβαροί δημοσιογράφοι και εκδότες αναδείκνυαν το θέμα: Για σένα Μίμη…

 

Το θέμα βέβαια είναι αν ο Αρχιμήδης διέπραξε ως συνήθως μια δημοσιογραφική γκάφα ή αν το έκανε σκόπιμα, μετέχοντας σε ένα σχέδιο των ΣΥΡΙΖΑίων να αποκοιμίσουν την κοινή γνώμη της πόλης μας και να υλοποιήσουν, εν κρυτπώ,τα καταστροφικά για την τοπική οικονομία σχέδιά τους. Και είναι εξ ίσου ενδιαφέρον αν ισχύει το δεύτερο να μάθουμε αν η συμμετοχή του είναι…δωρεάν ή έναντι κάποιων ανταλλαγμάτων.

Δεν ξεχνάμε βέβαια ότι ο πατέρας του αποκαλύφθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης ότι είχε συναλλαγές με επιταγές με πολιτικά πρόσωπα και εργολάβους δημοσίων έργων, για λόγους που ουδέποτε μπόρεσε να εξηγήσει επαρκώς.

Και για την ιστορία το σημερινό δημοσίευμα του δαιμόνιου Αρχιμήδη: