Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 22:36
Άλλες Ειδήσεις

Αυτό το video game ψηφίστηκε ως το καλύτερο όλων των εποχών! (vid)






Υπάρχουν πολλές λίστες με τα καλύτερα video game, από την εποχή που πρωτοεμφανίστηκαν, από τη δεκαετία του ’50. Στις λίστες αυτές, το τελικό αποτέλεσμα διαφέρει, καθώς το κριτήριο διαφέρει.

Το Ranker.com ζήτησε από τους 100 καλύτερους gamers στην ιστορία των video games, να ψηφίσουν κατά τη γνώμη τους το καλύτερο video game που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Την πρώτη θέση, με διαφορά από τις επόμενες, κατέκτησε το «The Legend of Zelda: Ocarina of Time» (1998), όπου έκλεισε τα 20 χρόνια από την πρώτη ημέρα που κυκλοφόρησε.
Όσοι έπαιζαν το video game, το έκαναν από την παιχνιδοκονσόλα Nintendo 64, που μεγάλωσε μικρούς και μεγάλους σε όλο τον κόσμο.

Οι παιχνιδογνώστες ψήφισαν το «The Legend of Zelda: Ocarina of Time» ως ένα τα σημαντικότερα παιχνίδια που έχει βγει μέχρι σήμερα από τη βιομηχανία. Το παιχνίδι, με την πάροδο των ετών, ολοένα και εξελισσόταν και δημιουργήθηκε η σειρά.

Το «Elder Scrolls V: Skyrim» (2011), κατέκτησε τη δεύτερη θέση της λίστας και τις επόμενες 3 θέσεις, την τρίτη, την τέταρτη και την πέμπτη, κατέκτησε η σειρά του Super Mario, με το Super Mario Bros 3 (1988), το Super Mario World (1990) και το Super Mario 64 (1996).

Τα φαβορί της λίστας, ήταν το «Final Fantasy VΙΙ» (1997), που κατέκτησε την 10η θέση, ενώ το ιστορικό «Tetris», κατέκτησε την 11η θέση.

Δείτε το βίντεο με το κορυφαίο video game όλων των εποχών: