Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 21:20
Άλλες Ειδήσεις

Αυτό το γιοτ 6 αστέρων είναι ασύλληπτο






Αν θέλατε κρουαζιέρα στον ωκεανό με την απόλυτη πολυτέλεια, αυτό το μέγα γιοτ μπορεί να σας την προσφέρει.

Το Scenic Eclipse της εταιρείας Scenic Luxury Cruises & Tours δημιουργήθηκε για την 30η επέτειο της επιχείρησης.

Το σκάφος των «έξι αστέρων», διαθέτει ελικόπτερα, ένα ειδικά προσαρμοσμένο υποβρύχιο και 114 σουίτες με βεράντα. Αυτό σημαίνει ότι είναι αρκετά ευρύχωρο για 228 επιβάτες. Επιπλέον, είναι τόσο δυνατό που μπορεί να «αντέξει» τις δύσκολες συνθήκες της Αρκτικής και της Ανταρκτικής.

There will be six dining options for the yacht's 228 passengers to choose from, as well as plenty of indoor and outdoor Jacuzzis

Το Scenic Eclipse θα ξεκινήσει το παρθενικό του ταξίδι στις 31 Αυγούστου 2018 από την Κωνσταντινούπολη και τη Βενετία πριν αναχωρήσει για την Αμερική, την Ανταρκτική, την Ευρώπη, τη Μεσόγειο, την Αρκτική και τα νορβηγικά φιόρδ.

Το μέγα-γιοτ περιλαμβάνει επίσης 6 τραπεζαρίες, ένα ευρύχωρο σπα, εσωτερικό και εξωτερικό τζακούζι, πισίνες καταδύσεων καθώς και ένα γυμναστήριο και ξεχωριστό στούντιο για γιόγκα και πιλάτες.

Οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μια all-inclusive συμφωνία, η οποία περιλαμβάνει φαγητό σε όλα τα εστιατόρια, δωρεάν ποτά και υπηρεσία μπάτλερ.

Η επίσκεψη της Ανταρκτικής είναι ένα προνόμιο που συνήθως δίνεται μόνο σε πολύ πλούσιους, αλλά η Scenic ελπίζει ότι αυτό το σκάφος θα κάνει τέτοιες περιπέτειες προσιτές σε περισσότερους ανθρώπους.

The reception counter will be decorated in a sleek design, complete with several lounge areas for passengers to relax in

Οι κρουαζιέρες στην Αρκτική και στην Ανταρκτική θα πρέπει να περιορίζονται σε 200 επιβάτες για την καλύτερη κάλυψη κάθε επισκέπτη και θα υπάρχουν δύο ενσωματωμένα ελικόπτερα και ένα ειδικά προσαρμοσμένο επταθέσιο υποβρύχιο.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ