Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 13:10
Άλλες Ειδήσεις

Αυτό είναι το επάγγελμα με τις υψηλότερες αποδοχές για το 2017






Οι υπολογιστές είναι αναμφίβολα η επιστήμη του μέλλοντος και μία πρόσφατη μελέτη έρχεται να πιστοποιήσει πως πρόκειται και για την επιστήμη μέσα από την οποία βγάζεις και τα περισσότερα χρήματα.

Η τελευταία έκθεση αποδοχών του LinkedIn παρουσιάζει τα επαγγέλματα με τις υψηλότερες αποδοχές. Εκεί όπου στην πρώτη θέση βρίσκουμε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την τέχνη των υπολογιστών.

Η μελέτη, εξετάζοντας τις τάσεις μισθών για το 2017 με βάση στοιχεία από 2 εκατομμύρια μέλη του LinkedIn, διαπίστωσε ότι αυτός ο εκπαιδευτικός τομέας είναι ο τομέας με τους υψηλότερα αμειβόμενους αποφοίτους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη μελέτη, οκτώ από τις είκοσι υψηλότερα αμειβόμενες θέσεις στις ΗΠΑ εξακολουθούν να ανήκουν σε γιατρούς.
Τα μεγαλύτερα μπόνους είναι στα οικονομικά, όπως και οι θέσεις εργασίας που καταβάλλονται τα υψηλότερα εισοδήματα για νέους στην αγορά εργασίας, είναι επίσης τα οικονομικά.

Ωστόσο ο μέσος μισθός για τους απόφοιτους σπουδαστές πληροφορικής είναι 92.300 δολάρια, ο υψηλότερος για κάθε τομέα σπουδών.
Ακολουθούν όσοι σπούδασαν εικαστική τέχνη, κοινωνιολογία, και βιομηχανική μηχανική.

Ακολουθεί πίνακας της μελέτης 

Πηγή: iefimerida.gr