Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 19:18
Κόσμος

Αυτός είναι ο 19χρονος Σομαλός που μαχαίρωσε 6 άτομα στο Λονδίνο






Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία του Λονδίνου τις φωτογραφίες από τον 19χρονο Σομαλό, ο μαχαίρωσε έξι άτομα στην αγγλική πόλη, τραυματίζοντας θανάσιμα ένα εξ’αυτών.

Πρόκειται για τον Ζακάρια Μπουλάν, ο οποίος είχε μετακομίσει στο Λονδίνο το 2002 από τη Νορβηγία μαζί με τους γονείς του.

Ο 19χρονος από τη Σομαλία, δεν είχε δείξει δείγματα επιθετικής συμπεριφοράς σύμφωνα με τους συμμαθητές του το σχολείο ενώ κάποιοι ανέφεραν πως δεχόταν μια μορφή μπούλινγκ.

 

 

Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία όπως φαίνεται τον οδήγησαν στην επίθεση με μαχαίρι κατά έξι ανθρώπων στο κέντρο του Λονδίνου.

Από την επίθεση με μαχαίρι, η Ντάρλιν Όρτον, σύζυγος του διακεκριμένου καθηγητή ψυχολογίας Ρίτσαρντ Γουάγκνερ, έχασε τη ζωή της ενώ τα υπόλοιπα πέντε άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά.

 

 

Μια από τις κοπέλες που σώθηκαν και γλίτωσαν με τραυματισμό στο χέρι, ήταν η 18χρονη Γιοβέλ Λεφκόσκι. «Ζω από θαύμα. Δεν ξέρω αν ήταν απλά μοίρα. Η γυναίκα που έχασε τη ζωή της ήταν ακριβώς δίπλα μου» ανέφερε η νεαρή.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr