Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 16:23
LIFE

Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο -Σύμφωνα με το People (photos)






Είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στον κόσμο και όχι μόνο. Ο Ντουέιν Τζόνσον θεωρείται και ο πιο σέξι άνδρας αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το People.

Ο 44χρονος, πρώην παλαιστής, μάλιστα ονειρεύεται να κατακτήσει κι άλλες «κορυφές», γιατί σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ! «Το έλεγα για πλάκα, αλλά έβλεπα ότι υπήρχε ενδιαφέρον. Οπότε άρχισα να το σκέφτομαι σοβαρά. Θα μπορούσα να κάνω διαφορά; Να έχω δίπλα μου έξυπνους ανθρώπους που θα με βοηθούν να πάρω αποφάσεις; Ενδιαφέρομαι για αυτή τη χώρα; Οταν άρχισα να απαντώ καταφατικά αυτές τις ερωτήσεις, σκέφτηκα ότι υπάρχει πιθανότητα. Ναι, μια ημέρα», είπε χαρακτηριστικά στο People.

Ο Τζόνσον, ή «The Rock» όπως είναι επίσης γνωστός, έχει πρωταγωνιστήσει κυρίως σε ταινίες δράσης, ενώ σε ό,τι αφορά τα προσωπικά του είναι πατέρας δύο παιδιών. Της 15χρονης Σιμόν, την οποία απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, την παραγωγό Ντάνι Γκαρσία, και την 11 μηνών Τζασμίν, που έφερε στον κόσμο η σύντροφός του, η τραγουδίστρια και συνθέτρια Λόρεν Χασιάν.

Πηγή: iefimerida.gr