Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 06:32
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός είναι ο Βρετανός παιδόφιλος της Κρήτης -Πόζαρε με όπλα, βασάνιζε τα παιδιά του (photos)






Πληροφορίες για το προφίλ του Βρετανού παιδόφιλου που ζούσε στην Κρήτη και επί χρόνια βασάνιζε και βίαζε τα ίδια του τα παιδιά δίνει σε δημοσίευμά της η Daily Mail.

Όπως σημειώνει, ο Ντάγκλας Μπαρ, από το Ντάντι της Σκωτίας, βασάνιζε τα νεαρά θύματά του ενώ τα είχε φυλακισμένα σε ένα υπόγειο. «Τώρα έχει καταδικαστεί και βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα σε μία από τις πιο διαβόητες φυλακές της Ελλάδας αφού ένας δικηγόρος τον περιέγραψε ως τον “κυριολεκτικό ορισμό της βαρβαρότητας”», σχολιάζει η εφημερίδα.

Οι κατηγορίες εναντίον του έγιναν από τις κόρες του έπειτα από ένα τρακάρισμα στο οποίο ενεπλάκη ο 56χρονος που από το 2007 ζει στον Ταυρωνίτη Χανίων με τα επιδόματα που έπαιρνε από την χώρα του (περίπου 5,700 ευρώ). Ο 56χρονος μετά το τρακάρισμα επέστρεψε στη σκηνή με όπλα με αποτέλεσμα να βρεθεί στη φυλακή. Την ευκαιρία αυτή εκμεταλλεύτηκαν δύο από τις κόρες του που αποκάλυψαν στους ντόπιους της περιοχής τα βασανιστήρια που ζούσαν τόσα χρόνια.

«Η ψυχολογική και σωματική βία ενάντια αυτών των παιδιών δημιουργεί την εικόνα ενός κακού που ούτε ο Τσαρλς Ντίκενς δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Δεν πιστεύω ότι αυτή η απίστευτη σειρά γεγονότων θα επιλυθεί εύκολα. Ερευνάται σε πολλά διαφορετικά επίπεδα ήδη», δηλώνει ο δικηγόρος Νότης Φυλλάκης.

Ο 56χρονος Βρετανός, που σε φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail ποζάρει με τα όπλα του, καταδικάστηκε σε σχεδόν 20 χρόνια φυλάκιση. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι όλα όσα του καταλογίζουν δεν αποτελούν τίποτε παραπάνω από μυθεύματα που ξεκινούν «από ψυχολογικά προβλήματα των παιδιών, απόρροια της κακοποίησης που είχαν υποστεί από τις βιολογικές τους οικογένειες».

 

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η σύζυγος του Ντάγκλας Μπαρ αμέσως μόλις εκείνος συνελήφθη εγκατέλειψε την Κρήτη.

 

Πηγή φωτο: Daily Mail