Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 11:11
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός είναι ο άνδρας που αποκεφάλισαν στη Θεσπρωτία






Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την δολοφονία και τον αποκεφαλισμό του 25χρονου Μπλένταρ Τερπολάρ (τον βλέπετε στις φωτογραφίες – η πρώτη πρόσφατη και η δεύτερη προ τριετίας), με την ΕΛΑΣ να βρίσκεται σε κάλο δρόμο αν και οι ενημερώσεις που κάνουν είναι φειδωλές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρχει και εμπλοκή Έλληνα στην αποτρόπαια πράξη καθώς και ενός δεύτερου Έλληνα σε παράνομες πράξεις που προηγήθηκαν της δολοφονίας άλλα συνδέονται με αυτή.

Οι αστυνομικοί προβληματίζονται από το γεγονός ότι η δολοφονία έγινε με καραμπίνα και όχι πυροβόλα όπλα που χρησιμοποιεί συνήθως η αλβανική μαφία αν και ηαλβανική «βεντέτα» ή η διαμάχη ποινικών, πιθανόν για υπόθεση ναρκωτικών, συνεχίζουν να είναι για την ΕΛΑΣ η πιθανότερες αιτίες του συμβάντος, χωρίς ωστόσο να εχει αποκλεισθεί οποιοδήποτε άλλο προσωπικό εκδικητικό κίνητρο

Ο Μπλένταρ Τερπολάρ, σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. από την αλβανική αστυνομία ήταν κρατούμενος στις φυλακές της γειτονικής χώρας για υπόθεση ναρκωτικών και μετά την αποφυλάκιση του ξαναήρθε στην Ελλάδα.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, δεν έδωσε κάποιο στοιχείο που μπορεί να αξιοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές.

Η μητέρα του 25χρονου, μιλώντας σε ΜΜΕ της Αλβανίας, δήλωσε πως τον μεγάλωσε με πολλές οικονομικές δυσκολίες, ενώ σημείωσε πως ο Μπλένταρ είχε φύγει από το σπίτι του στα 18 του.

Επίσης κάνει έκκληση στις ελληνικές και αλβανικές αρχές, να μεταφέρουν το σώμα του 25χρονου στην Αλβανία ώστε να τον κηδεύσει.

Τέλος ζητά την άμεση εξιχνίαση της δολοφονίας του.

 

πηγή: newsit.gr