Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024 04:11
Τοπικά

Αυτοκτονία Βολιώτη γιατρού!






Απαγχονισμένος βρέθηκε χθες το βράδυ 50χρονος Βολιώτης γιατρός στο πατρικό του σπίτι στους Αγίους Θεοδώρους. Τον 50χρονο εντόπισε ο αδερφός του, που τον αναζητούσε, στην αποθήκη του πατρικού τους σπιτιού. Από την αστυνομία αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στην περίπτωση της αυτοκτονίας.

Ο άτυχος άνδρας διέμενε στον Βόλο. Εργαζόταν ως γιατρός εργασίας σε εργοστάσια και επιχειρήσεις του Βόλου και της Μαγνησίας.

Επισκεπτόταν το πατρικό του σπίτι ανά τακτά διαστήματα, όμως δεν είχε συναναστροφές με τους κατοίκους του χωριού.

Συνήθιζε να επισκέπτεται τους Αγίους Θεοδώρους με τη μητέρα του. Το πατρικό του σπίτι βρίσκεται σε απόσταση από το χωριό και έτσι η αυτοκτονία δεν έγινε αντιληπτή. Επίσης, η αποθήκη απέχει γύρω στα 300 μέτρα από το σπίτι.

Ο αυτόχειρας έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του για το απονενοημένο διάβημα δίχως δυστυχώς να τον αντιληφθεί κανένας, που θα μπορούσε να τον εντοπίσει και να τον εμποδίσει. Η Αστυνομία ερευνά του λόγους για τους οποίους ο ιατρός προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την δεύτερη αυτοκτονία που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία των Αγίων Θεοδώρων, καθώς  πριν από δυο, περίπου, μήνες είχε βρεθεί απαγχονισμένος, επίσης στην αποθήκη του σπιτιού του ένας 62χρονος χρηματιστής.

Επισημαίνεται ότι πρόκειται για την ένατη αυτοκτονία στη Μαγνησία από την αρχή του χρόνου μέχρι και σήμερα. Την ίδια στιγμή, ολόκληρο το 2017 οι αυτοκτονίες ήταν στη Μαγνησία έντεκα και το 2016δώδεκα