Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 08:16
LIFE

Αυτοί είναι οι 4 κριτές του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”






Ακόμα ένα μεγάλο σόου ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, επιθυμώντας να τονώσει τη βραδινή ζώνη και να εκτινάξει τα νούμερα της τηλεθέασης στα ύψη.

Ο λόγος για το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» που επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και μάλιστα… πολλά υποσχόμενο.

Από την πρώτη στιγμή, η επιθυμία του Ατζούν Ιλιτζαλί ήταν να επαναφέρει τηλεοπτικά το απολαυστικό σόου που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στον Ant1 και μάλιστα με παρουσιαστή τον Mr. Survivor, Σάκη Τανιμανίδη.

Τελικά, όπως όλα δείχνουν ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία για το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», όχι όμως για τη θέση του παρουσιαστή, αλλά για μια θέση στην κριτική επιτροπή.

Όσο για τη θέση του παρουσιαστή; Ενώ αρχικά είχε ακουστεί το όνομα της Ευαγγελίας Αραβανή, η ξανθιά παρουσιάστρια «μετακόμισε» στο σόου μόδας «My Style Rocks» κι έτσι δεν θα τη δούμε στο συγκεκριμένο project. Μέχρι στιγμής, ο παρουσιαστής δεν έχει «κλείσει» παρά το γεγονός ότι το κανάλι του Φαλήρου έχει ρίξει στο τραπέζι και την επιλογή «Γιώργος Λιανός».

Τα τελευταία νέα, πάντως, θέλουν τη Ντορέττα Παπαδημητρίου στο τιμόνι της παρουσίασης.

Το πεδίο, πάντως, είναι πιο ξεκάθαρο σε ό,τι αφορά στην κριτική επιτροπή. Μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη στις καρέκλες τον κριτών έχει σχεδόν «κλειδώσει» πως θα δούμε και τους Ηλία Ψινάκη, Βαγγέλη Περρή και Έλενα Παπαρίζου, η οποία μετά την επιτυχημένη πορεία της στο «The Voice» δέχθηκε ακόμα μία τηλεοπτική πρόταση από τον ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, από την άλλη, που οι φήμες τον ήθελαν να κάθεται σε κάποια από τις καρέκλες των κριτών, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν θα αποτελέσει μέρος της ομάδας…

Η πρεμιέρα του σόου έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Οκτωβρίου, με τους ιθύνοντες να στοχεύουν στην προβολή δύο επεισοδίων την εβδομάδα.