Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 04:29
Άλλες Ειδήσεις

Αυτά είναι τα 5 μέρη που δεν φανταζόσουν ότι υπάρχουν στη Γη (εικόνες)






Ο πλανήτης μας έχει ομορφιές εκ των οποίων οι περισσότερες έχουν ανακαλυφθεί εδώ και χρόνια. Υπάρχουν όμως μέρη, τα οποία δεν είναι πολυδιαφημισμένα και τα γνωρίζει ελάχιστος κόσμος.

Πέντε μέρη σε όλο τον κόσμο ίσως είναι αυτά που αξίζει να επισκεφθεί κάποιος και τα οποία θα κάνουν τη διαφορά στη λίστα με τις περιοχές που έχει ταξιδέψει στη ζωή του.

1.The Marieta Islands

Βρίσκονται κοντά στο Μεξικό και θα σκεφτεί κάποιος πως δεν έχουν τίποτα διαφορετικό από ένα εξωτικό μέρος. Κι όμως κάνει λάθος αφού η κρυμμένη παραλία που υπάρχει τείνει να γίνει πλέον διάσημη για τα κρυστάλλινα νερά της.

1

2.Huacachina

Η συγκεκριμένη όαση βρίσκεται στην έρημο της πόλης Λίμα στο Περού. Αρχικά ήταν μόνο μια τεράστια τρύπα στην οποία υπήρχε νερό κι όταν εταιρεία ανέλαβε να το εκμεταλλευτεί εμπορικά δημιούργησε μια μικρή πόλη όπου παραθεριστές έχουν τη δυνατότητα διαμονής.

2

3.Blagaj

Πρόκειται για ένα μικρό χωριό στη Βοσνία, από το οποίο περνά ο ποταμός Μπούνα. Το μοναστήρι που υπάρχει πάνω στο βράχο είναι προσβάσιμο μόνο με τη βάρκα ενώ υπάρχει αναψυκτήριο ακριβώς απέναντι όπου κάποιος μπορεί να χαλαρώσει και να απολαύσει τη θέα.

3

4.Setenil de las Bodegas

Είναι η περιοχή κοντά στην πόλη Κάντιθ της Ισπανίας. Δημιουργήθηκε μέσα στις σπηλιές των βουνών, έχει μόνο λευκά σπίτια και εξαιρετικό φαγητό.

4

5.Las Lajas Sanctuary

Είναι ο ναός, ο οποίος χωρίζει την Κολομβία με τον Ισημερινό. Βρίσκεται στα σύνορα και σε ύψος 50 μέτρων πάνω από τον ποταμό Guáitara.

5