Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 22:29
Άλλες Ειδήσεις

Αυτά είναι τα πιο σέξι επαγγέλματα για άντρες και γυναίκες






Το σεξαπίλ των ανδρικών και των γυναικών επαγγελμάτων προσπάθησε να αποκωδικοποιήσει ο ειδικός σε θέματα σχέσεων Ερικ Χέγκμαν, όπως επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα Bild και σύμφωνα με τους υπολογισμούς του τα πιο σέξι ανδρικά και γυναικεία επαγγέλματα είναι:  Πιλότος, επιχειρηματίας και πυροσβέστης, για τους άνδρες και φυσιοθεραπεύτρια, αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων και δασκάλα για τις γυναίκες.


Τι πιο σέξι ανδρικά επαγγέλματα

1. Πιλότος: Για τις γυναίκες, είναι λαχείο συντακτών καθώς βρίσκουν έναν άντρα υπεύθυνο με παχυλό πορτοφόλι και βεβαίως με υψηλό κύρος. Βεβαίως σε χώρες όπου άνδρες και γυναίκες προσφέρουν το ίδιο στις ανάγκες του σπιτιού, ο άνδρας πιλότος δεν είναι και τόσο ελκυστικός για σύντροφος. Σχεδόν όλο το διάστημα θα είναι εκτός οικογενειακής έδρας με την γυναίκα να επωμίζεται όλες τις ευθύνες.

2. Επιχειρηματίας: Ένας άντρας με αυτοπεποίθηση που κινείται αυτόνομα στον εργασιακό χώρο είναι πάντα θελκτικός στις γυναίκες. Είναι το “αφεντικό” της εταιρείας, και στον έρωτα θα είναι αυτός που θα θέλει να ηγηθεί της σχέσης.

3. Πυροσβέστης: Ένα επάγγελμα υψηλού ρίσκου που προυποθέτει γρήγορα αντανακλαστικά . Ένας άντρας που προσφέρει σε κάθε γυναίκα ασφάλεια αφού ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμος να θυσιάσει την ζωή του. Στη σχέση του, πάντως, δεν είναι τόσο ερωτικός όσοι φαίνεται σε ημερολόγια τοίχου.

4. Γιατρός: Ο γιατρός βοηθά, μπορεί να σώσει μία ζωή και έχει το σεβασμό και το κύρος ως επαγγελματίας.  Χρειάζεται να μένει αρκετές ώρες εκτός σπιτιού λόγω φόρτου εργασίας . Το μεγαλύτερο μειονέκτημά του είναι ότι περνά πολλές ώρες με τις βοηθούς του, οι οποίες είναι πολλές φορές ιδιαίτερα γοητευτικές.

5. Τηλεοπτικός-ραδιοφωνικός παρουσιαστής:
Ένας άνδρας με υπερεγώ…Συνήθως παντρεύεται μία από τις θαυμάστριες του ή την συμπαρουσιάστριά του. Ένα επάγγελμα με αναγνωρισιμότητα.


Tα πέντε πιο σέξι γυναικεία επαγγέλματα

1.Φυσιοθεραπεύτρια: Ξέρει πολύ καλά το ανθρώπινο σώμα και αν χρειαστεί, μπορεί να προσφέρει ένα απολαυστικό- αναζωογονητικό μασάζ. Το ότι μία γυναίκα μπορεί να προσφέρει βοήθεια σε κάποιον ασθενή , την καθιστά αυτομάτως σέξι στα μάτια των αντρών.

2. Διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων: Η δημιουργικότητα δείχνει μία επαναστάτρια . Όποιος ασχολείται με διαφορετικά πράγματα πέραν της καθημερινότητας , μπορεί να δώσει εναλλακτικές λύσεις σε σοβαρά προβλήματα. Πρόκειται για μία δημιουργική γυναίκα που βρίσκει πάντα λύσεις σε αυτό που την απασχολεί.

3. Επιχειρηματίας:
Ισχύει ότι και στην περίπτωση των ανδρών. Πρόκειται για μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση και θέληση.Οι άνδρες που γοητεύονται από μία τέτοια γυναίκα, ψάχνουν για μία σύντροφο προκειμένου να ικανοποιήσουν τους δικούς τους στόχους. Με τη συγκεκριμένη γυναίκα, η ζωή δεν θα είναι ποτέ βαρετή.

4. Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων: Όποιος ασχολείται με δημόσιες σχέσεις, παίζει την επικοινωνία στα δάκτυλα. Με μία τέτοια σύντροφο, πως να επιχειρηματολογήσεις;

5. Δασκάλα: Όποια γυναίκα τα πάει καλά με τα παιδιά, είναι μία καλή επιλογή για να γίνει σύντροφος με την οποία ένας άνδρας μπορεί να αποκτήσει απογόνους. Πόσα αγόρια δεν έχουν ονειρευτεί ότι κάνουν σεξ με την δασκάλα τους;