Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 03:47
Αθλητικά

Ασχήμιες από τους διοικούντες τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό!






Σε ασχήμιες που ασφαλώς δεν τιμούν το ιστορικό, προσφυγικό, άρα και πρωτίστως φιλόξενο, σωματείο της Νίκης Βόλου, προχώρησαν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, απαγορεύοντας την είσοδο, μολονότι είχαν προσκλήσεις, στην ηγεσία της Δημοτικής Αρχής της πόλης.

Σε ανακοίνωση – καταγγελία του Δήμου Βόλου αναφέρονται τα εξής:

“Θλιβερό ατόπημα, για να μην μιλήσουμε για κατάντια, συνιστά αναμφίβολα η ενέργεια των μελών της Διοικούσας Επιτροπής της Νίκης Βόλου, που θέλει να αποκαλείται ιστορική, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, να απαγορεύσουν στην ηγεσία της Δημοτικής Αρχής της πόλης την είσοδο στην θύρα των επισήμων στο Πανθεσαλικό, καίτοι τα μέλη της είχαν επίσημες προσκλήσεις της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα ομάδα της ομάδας πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, αποτελούμενη από τον επικεφαλής της παράταξης, αιρετό Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, τον εκτελούντα χρέη Δημάρχου, Θάνο Θεοδώρου, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, μετέβηκαν πριν λίγη ώρα, μεσημέρι της Κυριακής, για να παρακολουθήσουν ως απλοί και ουδέτεροι φίλαθλοι τη διεξαγωγή του αγώνα Νίκης Βόλου και Βόλου ΝΠΣ. Δυστυχώς σε πείσμα κάθε λογικής, φιλοξενίας και φίλαθλου πνεύματος, στους εκπροσώπους της πόλης απαγορεύθηκε η είσοδος και τελικά χάρις στην παρέμβαση της Αστυνομίας οδηγήθηκαν στο πέταλο του Σταδίου, για να παρακολουθήσουν από εκεί τον αγώνα.

Πρόκειται για μια ντροπιαστική για την ιστορία της Νίκης συμπεριφορά των διοικούντων την ομάδα και τους παραδίδουμε στην κρίση των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων της πόλης μας”.