Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 13:24
Αθλητικά

Ασταμάτητος ο Volos NFC, «διπλό» και στα Φάρσαλα






O Volos NFC πέρασε νικηφόρα και από τα Φάρσαλα επικρατώντας με 3-0 του Αχιλλέα Φαρσάλων. Οι «κυανέρυθροι» πέτυχαν την τέταρτη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα και παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Volos NFC προηγήθηκε νωρίς στο σκορ και συγκεκριμένα στο 3ο λεπτό όταν από σέντρα του Ηλιόπουλου, ο Μελισσόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Παρά το γρήγορο γκολ, ο Volos NFC συνέχισε να πιέζει φτάνοντας μία ανάσα από το δεύτερο γκολ στο 18ο λεπτό όταν το σουτ του Μάντζη σταμάτησε στο δοκάρι.

Τελικά το δεύτερο γκολ για τον Volos NFC ήρθε στο 41ο λεπτό με εξαιρετική ενέργεια του Ηλιόπουλου και άψογο πλασέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε καθόλου, με τους Βολιώτες να φτάνουν στο 0-3 στο 54ο λεπτό με ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία. Ένα τέρμα που έμελλε να διαμορφώσει το τελικό 0-3.

Αχιλλέας Φαρσάλων: Κουτσουκέρας, Μάρκου, Κούλπας, Καραμούζης (63ο Μπένος), Χατζής, Κόλα, Νεμπεγλέρας (49o Kουρούμαλος), Οικονόμου, Μανιώτης (63ο Καραγκούνης), Λόλας,  Συράκος

Volos NFC: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Ηλιόπουλος, Ντόσης, Πιαστόπουλος (80ο Διμηνάς), Καμπαγιέρο (57ο Ζέρης), Ηλιόπουλος, Πίτου Γκαρσία (72ο Σαλαμούρας), Μελισσόπουλος, Μάντζης (66ο Δεμηρτζόγλου)